Someseuraaja halusi tietää, kuinka monta kertaa viikossa Jutta Larm harrastaa seksiä – näin julkkiskaunotar vastasi!

Yrittäjä Jutta Larm innostui viikonloppuna vastaamaan Insmtagram-seuraajiensa lähettämiin kysymyksiin.  Yksi seuraajista halusi tietää, monta kertaa viikossa Jutta harrastaa seksiä miehensä Juhan kanssa. 

– Meille seksuaalisuus on niin paljon muutakin kuin perinteistä seksiä, joka mielletään vain yhdynnäksi. Tanttirinen seksuaalisuus on läsnä joka hetki. Ja kyllä se ”perusseksikin on välillä ihan ok, Jutta vastasi seuraajalleen.

Esille nousi myös pariskunnan raha-asiat. Jutalta haluttiin tietää, elääkö Juha hänen rahoillaan.

– Ei elä. Tällä hetkellä hän tuo talouteen enemmän euroja kuin minä. Meillä on tosin yhteiset rahat.

View this post on Instagram

Huom! ja varoitus 🔥 Mulla on esivaihdevuodet, eli premenipaussi! ⠀⠀ Nyt moni haukkoo henkeään, että miten se kehtaa puhua aiheesta! Tämä aihe on tabu! Mut mä puhun 💪🏼 ⠀⠀ Niin, melkein jokainen nainen kohtaa vaihdevuosioireet ja silti sitä hyssytellään! Jo noin nelikymppisenä oireita voi alkaa ilmaantumaan. Lista ei ole kovin mairitteleva: ⠀⠀ – kuumat aallot ja hikoilu – unettomuus – päiväaikainen väsymys – ärtyneisyys – masennus – seksuaalinen haluttomuus – virtsan karkailu – lihas- ja nivelkivut – PMS oireiden pahentumisen Ihan näin muutamia tässä mainitakseni.. ⠀⠀ Aloimme ystäväni @sunnevasjogren kanssa pohtimaan, että nyt jos koskaan on Siskot aika alkaa puhumaan näistä asioista ääneen! ⠀⠀ Parasta on tieto siitä, että oireisiin voi vaikuttaa! Siksi kokosimme loistavat asiantuntijat ja loimme Kuumat Aallot -verkkovalmennuksen ❤️ ⠀⠀ 5 viikon aikana käydään Aikuisten Naisten kesken läpi kaikki mitä tarvitsee tietää ja mitä kannattaa tehdä! ⠀⠀ Kerron tästä lähiaikoina vielä paljon lisää, mutta Fitfarm.fi sivuilla on lisätietoa. ⠀⠀ Ja siskot: koodilla SISKO50 saat valmennuksen hintaan 50 € ⠀⠀ Annetaan toisillemme vertaistukea ja säteillään! #aikuinennainen #vaihdevuodet #fitfarm

A post shared by Jutta Larm (@jutta_gustafsberg) on

Lue myös:

Jutta ja Juha Larm juhlivat kaksivuotishääpäiväänsä: ”Me ollaan ihanan outoja”

Seiska: Sara Sieppi ja Jutta Larm lähtivät sisustusbisnekseen – perustivat boho-tyylisen verkkokaupan

Hannes Hyvönen avautuu suhteestaan Martina Aitolehteen – romanssi päättyi todella ikävällä tavalla!


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.