Yrittäjäpariskunta Jutta ja Juha Larm ovat viimein muuttaneet uuteen hulppeaan kotiinsa Pirkkalaan Pyhäjärven rannalle. Pariskunta on remontoinut asuntoa pintoja maalaamalla, ja hankkineet myös keittiöön uudet kodinkoneet.

– Täällä me asutaan! Tavallaan metsän keskellä. En voi välillä käsittää, että tämä on meidän koti. Mitä metsäisempää sen parempaa! Jutta iloitsee Instagramin Stories-videolla.

Hän paljastaa, että nykyinen upea järvenrantatontti oli suurin syy miksi he muuttivat kohteeseen, joka vaati remontointia.

– Näitä tontteja ei vaan ole juurikaan tarjolla näillä nurkilla. Me rakastetaan luontoa ja rauhaa. Ja tykätään suunnitella! Vanha koti oli niin täykky, että sitä ei olisi voinut enää rempata meidän makuun enempää, Jutta kertoo Instagramissa.

Kaikki ei kuitenkaan mennyt muuton osalta aivan nappiin, sillä siivotessaan Jutta onnistui kadottamaan nipun tärkeitä papereita.

– Mullehan kävi kuulkaa sillä lailla, että hukkasin nipun asuntojen osakekirjoja, Jutta kertoo videolla.

– Hupsista s**tana, videota kuvaava Juha tokaisee.

– Piti selvittää, että miten niitä käräjäoikeudessa kuoletetaan ja kaikkea. Mutta tästäkään ei tullut riitaa! Hän (Juha) ei syyllistänyt mua ja sitten universumi puuttui peliin ja se roskapussi löytyi, Jutta paljastaa.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Lue myös:

Jutta ja Juha Larm hankkivat hulppean miljoonakodin: ”Remontti alko nyt”

Ison optikkoliikkeen toimitusjohtaja yllätti Jutta Larmin vessasta – ”En laita vessan ovea aina lukkoon”