Entinen SDP:n kansanedustaja Satu Taiveaho on mennyt kihloihin uuden, Tinder-deittisovelluksen kautta tapaamansa miehensä kanssa. Pariskunta kertoo uudenvuoden yllätysuutisesta Facebookissa.

Kaksikko on julkaissut Facebookiin romanttisen sormuskuvan, jonka yhteyteen he ovat kirjoittaneet latinaksi ”amor vincint omnia”. Suomeksi lausahdus tarkoittaa ”rakkaus voittaa kaiken”.

Taiveahon tilanne on poikkeuksellinen, sillä hän on edelleen naimisissa entisen puolisonsa, SDP:tä edustaneen kunnallispoliitikon Ville Virtasen kanssa. Ex-pari jätti erohakemuksensa elokuussa, mutta harkinta-aika on edelleen voimassa. Tämä tarkoittaa sitä, että Taiveaho ja Virtanen voivat hakea varsinaista eroa vasta 6. tammikuuta alkaen.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Kuva: AOP

Taiveaho on puhunut erostaan avoimesti julkisuudessa. Uudesta rakkaastaan hän kertoi medialle ensimmäisen kerran marraskuussa 2022 julkaistussa Anna-lehden haastattelussa.

– Pientä valoa on ilmassa tällä rintamalla. Etenemme varovaisin mielin päivä kerrallaan ja katsomme kaikessa rauhassa, mitä tulevaisuus tuo tullessaan, Taiveho summasi rakkauselämäänsä tuolloin Annalle.

Satu Taiveahon ja Ville Virtasen suhde oli varsin vaiherikas. Pariskunta erosi useita kertoja, mutta palasi myös useita kertoja yhteen ennen lopullista eroa. Pari haki avioeroa ensimmäisen kerran jo kesäkuussa 2021.

Taiveaho on ollut naimisissa myös Keskustan kansanedustajan Antti Kaikkosen kanssa. Pariskunnan avioelämä kesti yhteensä kymmenen vuotta, vuodesta 2008 vuoteen 2018.

Lue myös:

Anna: Hiljattain avioeron läpikäynyt Satu Taiveaho löysi uuden rakkauden – ”Pientä valoa on ilmassa tällä rintamalla”

Satu Taiveahon ja Ville Virtasen suhteessa jälleen ikävä käänne