Jessica Simpson täyttää 40-vuotta – sujahti yli kymmenen vuotta vanhoihin farkkuihin

Kova kuntokuuri on tuottanut tulosta, eikä laulajan vauvakiloista näy jälkeäkään.

Laulaja Jessica Simpson juhlii 40-vuotissyntymäpäiväänsä ja julkaisi Instagram-tilillään kuvan jossa on pukeutunut vanhoihin farkkuihinsa.

– Olen pitänyt nämä vanhat farkut tallessa 14 vuotta (enkä liioittele!) Koska vietän viimeisiä tunteja kolmekymppisenä ajattelin antaa niille mahdollisuuden ja hei 40, kiva tavata, Jessica kirjoittaa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Jessicalla on kolme lasta, joista nuorin on vielä taaperoikäinen. Hän kertoi jo viime syksynä pudottaneensa roimasti vauvakiloja ja kuntokuuri on jatkunut, vaikka tähti onkin jo huomattavan hoikassa kunnossa.

Jessica kertoi aiemmin keväällä Instagram-tilillään heränneensä ennen muuta perhettä treenamaan ja kehoittaa seuraajiaan huolehtimaan mielenterveydestään juuri liikkumalla.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Kuntokuurin tulokset näkyvät farkkujen lisäksi myös naisen viikko sitten julkaisemassa seksikkäässä bikinkuvassa.

View this post on Instagram

YEE-HAW to my final days in my 30’s 😜

A post shared by Jessica Simpson (@jessicasimpson) on

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Jessica Simpson on on yhdysvaltalainen laulaja, näyttelijä, lauluntekijä ja muotisuunnittelija, joka tuli suosituksi 1990-luvun lopulla. Hän on julkaissut useita albumeja, esiintynyt televisio-ohjelmissa ja elokuvissa, sekä suunnitellut käsilaukkuja ja kenkiä naisille. Vuonna 2006 hän perusti malliston The Jessica Simpson Collection. Hän on naimisissa entisen NFL-pelaaja Eric Johnsonin kanssa.