Tamperelainen laulaja ja lauluntekijä Johanna Kuvaja julkaisi tänään perjantaina uuden, Wanna make love to you -nimisen kappaleen ja Espanjassa kuvatun musiikkivideon.

Kappale on nauhoitettu ja tuotettu Lontoossa maailmankuulun tuottajan, Sefi Carmelin, kanssa. Carmel on aiemmin työskennellyt lukuisten tähtiartistien, kuten David Bowien, Phil Collinsin, Tina Turnerin ja Bruno Marsin kanssa.

Rohkealla musiikkivideolla esiintyy Mr. Euroopaksi ja Mr. Mundoksi (World) valittu malli Dani Rivero, joka on esiintynyt muun muassa Calvin Kleinin ja Versacen mainoskasvona.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Kuva: Laura Pakarinen

Haaveilua syvemmästä yhteydestä

Kuvaja kertoo saaneensa inspiraation kappaleeseensa omasta seksielämästään, joka oli muutama vuosi sitten Kuvajan omien sanojen mukaan “aika huonossa jamassa”.

– Olen vasta myöhemmin tajunnut, kuinka huono yhteys meillä ex-kumppanini kanssa oli. Siinä on suuri ero, harrastaako seksiä vai rakasteleeko jonkun kanssa, Kuvaja toteaa Metropolille.

– Saatoin välillä jopa selata puhelinta samalla kun harrastimme seksiä, nainen paljastaa.

– Se herätti minut ajattelemaan, että en pysty elämään tällaisessa suhteessa, vaan haluan jotain parempaa. Ei seksi voi olla pelkkä akti, sillä siihen kuuluu niin paljon kaikkea muutakin, hän lisää.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Kuva: Christian Concha

Tällä hetkellä Kuvaja haaveilee syvemmästä yhteydestä jonkun uuden henkilön kanssa.

– Seuraavan suhteen täytyy olla sellainen, jossa on todellista sitoutumista ja välittämistä, sekä syvää intohimoa. Niin, että pystyy suutelemaan seksin aikana ja katsomaan toista silmiin, Kuvaja kiteyttää.

Tärkeä sanoma

Kuvaja kokee tärkeäksi puhua ja laulaa avoimesti seksistä ja rakastelusta, sillä hänen mielestään aiheet ovat Suomessa edelleen suuria tabuja. Kuvajaa hämmentää se, että hänen tuore musiikkivideonsa on Youtubessa luokiteltu K18-materiaaliksi.

– En ymmärrä, miksi väkivaltaa sisältävät videot katsotaan usein olevan lapsille ihan sopivaa katsottavaa, mutta video, jossa kaksi ihmistä osoittaa rakkautta toisilleen on jotenkin paheksuttava ja häpeällinen, Kuvaja ihmettelee.

– Haluammeko todella välittää lapsille ja nuorille sellaista kuvaa, että rakastelu ja rakastaminen ovat kiellettyjä asioita? Kuinka voimme ikinä oppia, millaista hyvä seksi todella on, jos emme näe sitä koskaan missään? hän pohtii.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Kuva: Petteri Kaakinen

Musiikinopettajaksi ja luokanopettajaksi kouluttautunut Kuvaja toteaa nauraen, että hänen velvollisuutensa onkin nyt ilmeisesti opettaa ihmisiä myös rakkausasioissa.

Seuraava Mariah Carey

Kuvajalle itsensä ilmaisu musiikin kautta on yksi merkittävimmistä asioista elämästä, ja hän tekee sitä suurella intohimolla ja ylpeydellä – siitäkin huolimatta, ettei vastaanotto aina ole kovin positiivista.

– En tiedä mikä siinä on, mutta me suomalaiset olemme hirveän hyviä lyttäämään toisiamme. Minunkin tuore musiikkivideoni on jo muutaman tunnin aikana ehtinyt keräämään valtavasti negatiivisia kommentteja ja alapeukkuja Youtubessa.

Ilkeää palautetta tulee Kuvajan mukaan usein kuitenkin ainoastaan suomalaisilta kuuntelijoilta. Maailmalla Kuvajaa ja hänen musiikkiaan rakastetaan ja lahjakasta naista on muun muassa verrattu popin kuningattareen Mariah Careyyn.

– Edellinen kappaleeni Shower osoittautui todelliseksi hittibiisiksi, ja se päätyi lopulta 40 eri maan radioiden soittolistoille, Kuvaja iloitsee.

– Saa nähä, kuinka uuden kappaleeni kanssa käy. Pääasia kuitenkin on, että minulla itselläni on hyvä fiilis. En tee musiikkia miellyttääkseni muita, vaan miellyttääkseni itseäni. Se on sitten vain plussaa, jos joku toinenkin pitää kappaleistani, Kuvaja summaa hymyillen.

Näet tuoreen Wanna make love to you -kappaleen musiikkivideon alta tai täällä.

Lue myös:

Playboy-lehdessä poseerannut Johanna Kuvaja järkyttyi: ”Alastonkuvani vuotivat pornosivustolle”

Tässä on suomalaisen Johanna Kuvajan Playboy-kuva – riisuutui lehden viimeiseen numeroon