Portugalin Playboy-lehdessä poseeranneen laulaja Johanna Kuvajan rohkeat alastonkuvat ovat vuotaneet aikuisviihdesivustolle.

Shower-kappaleen julkaissut laulaja on järkyttynyt tapahtuneesta.

– Sain hiljattain kuulla, että Playboy-kuvani on julkaistu ilman minun lupaa aikuisviihdesivustolla. Se ei tunnu missään määrin kivalta, Johanna kertoo Metropolille.

Johanna on ottanut itse käyttöön rohkeiden kuvien julkaisuun tarkoitetun OnlyFans-tilin. Nyt hän kuitenkin miettii, uskaltaako hän jatkossa julkaista rohkeita kuvia edes omalla tilillään.

– OnlyFans-sivustoa pidetään luotettavana kopiosuojaltaan, mutta näköjään kuka tahansa voi ottaa kuvakaappauksia kuvista ja videoista ja jakaa niitä. Olen tässä jo useamman päivän miettinyt, mitä teen tilini kanssa. Tällä hetkellä tuntuu epämukavalta julkaista sinne mitään. Pitää ehkä jatkossa julkaista vain sellaisia kuvia, joiden mahdollinen leviäminen nettiin ei haittaa minua.

Johannan on tarkoitus julkaista uutta musiikkia ensi keväänä.

– Minun oli tarkoitus matkustaa tammikuussa Espanjaan kuvaamaan uutta musiikkivideota, mutta matka viivästyy koronarajoitusten takia. Näillä näkyminen matkustan ulkomaille maaliskuussa. Luvassa on aikamoinen hittikappale, jonka äänimaailma tulee yllättämään kaikki.

Lue myös:

Tässä on suomalaisen Johanna Kuvajan Playboy-kuva – riisuutui lehden viimeiseen numeroon

Suomalaislaulaja Johanna Kuvaja poseeraa pian Playboy-lehdessä: ”Otimme topless-kuvia kaiken varalta”

Playboyssa poseerannut suomalaislaulaja puhuu musiikkibisneksen vaietusta puolesta: ”;Ala on hyvin ikärasistinen”