Laulaja Johanna Kuvaja poseerasi Portugalin Playboy-lehdelle ja nyt lehti on julkaissut myös Instagramissa makupalan sivuillaan julkaistavista kuvista.

Nyt julkaistussa kuvassa Johanna poseeraa tiukassa korsetissa ja stay up -sukissa pianon äärellä. Hän kertoi aiemmin Metropolille Playboy-lehden hurmaantuneen ulkonäöstään ja tyylistään.

– Olin todella imarreltu, että minua pyydettiin lehden viimeiseen printtinumeroon. Minulle kerrottiin, että useat naiset ympäri maailmaa hakevat lehden sivuille, mutta on hyvin harvinaista, että vastaus tulee saman tien. Minulle raivattiin viime hetkellä paikka viimeisestä lehdestä ja sain itse päättää kuvien paljastavuuden tason, Johanna kertoi Metropolille.

Hän myönsi ajatelleensa aluksi, että kuvat pysyisivät non nude -linjalla ja olisivat eroottisia, kauniita ja ei pornahtavia.

– Monet olivat sitä mieltä, että lehden lukijat pettyvät, jos eivät näe mitään. Otimme sitten topless-kuvia myös kaiken varalta, jos muutan mieleni. Lopuksi päädyin lähettämään mukaan myös niitä.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Johanna Kuvaja on kolmen lapsen äiti ja entinen luokan- ja musiikinopettaja. Hän julkaisi vuosi sitten ensimmäisen Shower-kappaleensa.