John Legend omisti koskettavan kappaleen vaimolleen Chrissy Teigenille – ”Olemme kokeneet huiput ja kuopat”

Laulajatähti John Legend ja huippumalli Chrissy Teigen kohtasivat lokakuun alussa suuren surun, kun heidän hartaasti odottamansa kolmas lapsi syntyi kuolleena. Teigen on kertonut asiasta avoimesti omalla Instagram-tilillään, mutta Legend on pysytellyt monta viikkoa täysin vaiti.

Nyt mies on kuitenkin rikkonut hiljaisuuden julkaisemalla Instagramissa videon esiintymisestään Billboard Music Awards -gaalassa. Legend esitti tällä viikolla järjestetyssä gaalassa koskettavan Never Brake -kappaleensa, jonka hän omisti vaimolleen.

– Tämä on Chrissylle. Minä rakastan ja vaalin sinua ja perhettämme niin paljon. Olemme kokeneet korkeimmat huiput ja syvimmät kuopat yhdessä, Legend kirjoittaa videonsa yhteydessä.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

– On ollut koskettavaa ja nöyrää nähdä sinun kantavan lapsiamme. Olen ihmeissäni siitä voimasta, jota olet näyttänyt kaikkein haastavimmilla hetkillä. Miten mahtava lahja onkaan voida tuoda elämä maailmaan. Olemme kokeneet sen lahjan ihmeen, voiman ja ilon, ja nyt olemme tunteneet syvästi sen piilevän haurauden.

Legend painottaa sitä, kuinka hänen ja Teigenin rakkaus tulee säilymään ikuisesti.

– Kirjoitin tämän kappaleen, sillä uskon, että niin kauan, kun kävelemme tässä maailmassa, pidämme toisiamme käsistä jokaisen kyyneleen, jokaisen ylä- ja alamäen ja jokaisen koettelemuksen lävitse. Me lupasimme niin toisillemme hääpäivänämme seitsemän vuotta sitten ja jokainen haaste, jonka olemme kohdanneet on tehnyt lupauksestamme voimakkaamman, kestävämmän.

– Meidän rakkautemme säilyy. Se ei säry koskaan.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Lue myös:

Näyttelijä Chike Ohanwe kosketti kiitospuheellaan – ”Vuonna 2020 Suomi sai ensimmäisen tummaihoisen Jussi-voittajan”

Eronnut Susanna Penttilä järkyttyi miesten käytöksestä: ”Puhelimeni täyttyi vihaamistani kikkelikuvista”

Britney Spears julkaisi jälleen huolestuttavia kuvia ja videon: ”Kuka pakottaa sinut ottamaan näitä”