Jorma Uotinen on suomalaisten rakastama tanssija ja koreografi, joka on ihastuttanut yleisöään jo useiden vuosikymmenien ajan. Uotisen ensimmäinen kosketus taidemaailmaan oli kymmenvuotiaana, kun hän sai roolit näytelmistä Havukka-ahon ajattelija ja Täällä Pohjantähden alla.

Sittemmin Uotinen on tanssinut muun muassa Pariisin oopperassa, Milanon La Scalassa, Tanskan ja Ruotsin kuninkaallisissa baleteissa ja Berliinin Staatsoper Unter den Lindenissä. Hän on tullut tutuksi myös Helsingin Kaupunginteatterin ja Suomen Kansallisoopperan koreografina sekä Tanssii tähtien kanssa -ohjelman tuomarina.

Nykyisin Uotinen päivittää elämästään aktiivisesti sisältöä omalle Instagram-tililleen. Viimeisimpänä mies on julkaissut itsestään näyttävän nuoruuskuvan, joka on saanut hänen seuraajansa villiintymään.

– Olipa kerran… piti etsiä vanhoja kuvia vuosikymmenten takaa, Uotinen kirjoittaa nostalgisen kuvajulkaisunsa ohessa.

Mustavalkoisessa otoksessa Uotisen pitkähkö tukka on kammattu siististi taaksepäin ja ylleen taiteilija on vetäissyt tyylikkään nahkatakin. Kasvoillaan hänellä on vakava ilme.

Kuva on todennäköisesti peräisin 60- tai 70-luvulta.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Lukuisat Uotisen seuraajat ovat kommentoineet päivitystä ihastuneeseen sävyyn. Myös tunnetut julkkisnaiset, valokuvaaja Meeri Koutaniemi ja laulaja-juontaja Krista Siegfrids hehkuttavat Uotisen ulkonäköä avoimesti postauksen kommenttiosiossa.

– Upea, Koutaniemi ylistää sydänemojin kera.

Siegfrids puolestaan on lisännyt kommentteihin viisi liekkiemojia.

– Ooh kuinka Ihastuttava kuva, eräs seuraaja kehuu.

– Komea kuva ja aidot kauniit täyteläiset huulet, toinen täydentää.

– Karismaa on. Se tulee kuvistakin läpi… ah! kiteyttää kolmas.

Lue myös:

TTK-kausi päättyi villiin juhlintaan – tuomarikolmikko repäisi asuillaan – ”Katu-uskottavaa jengiä!”

Jorma Uotinen avautuu tuomaripestistään Tanssii tähtien kanssa -ohjelmassa – ”Ei voi syyttää televisiota ikärasismista”