Sohvaperunat-ohjelmasta tunnettu yrittäjä Juhani Koskinen iloitsi loppuvuodesta yhdessä radiojuontaja Veronica Verhon kanssa, kun he paljastivat ostaneensa yhteisen kodin Helsingin Punavuoresta. Juhani on asunut tähän saakka Turussa ja Veronica Helsingissä.

Nyt muutto on vihdoin käsillä ja sen kunniaksi Juhani julkaisi Instagram-tilillään kuvan valtavasta koko selän peittävästä tatuoinnista, jossa komeilee Turun linna sekä muita vanhan kotikaupungin maamerkkejä.

– Otin vähän liian kirjaimellisesti sen, että mies voi lähteä Turusta, muttei Turku miehestä, Juhani kirjoittaa.

Hän myös paljastaa, että kuvaa tehtiin peräti neljä vuotta.

– Myräkkäpilvet ja Aurajoki on peitekuvaa, kun aina haluttiin välillä raapustaa jotain muuta… Mutta eiköhän se ala olla siinä, nyt voi muuttaa Helsinkiin.

Juhanin massiivinen tatuointi on kerännyt paljon kehuja.

– En kestä, upea!

– Ei hitto miten hieno!

– Wau! Jäätävän hieno!

(Juttu jatkuu kuvan jälkeen.)

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Juhani ja Veronica ovat seurustelleet vuoden 2020 alkukesästä. Veronica on paljastanut aiemmin haluavansa elää Juhanin kanssa loppuelämänsä.

– Me käytiin mielenkiintoinen keskustelu siitä, että ollaan päätetty elää yhdessä elämämme loppuun saakka. Puhuttiin asiasta vakavasti, mutta samalla molemmat oli niin onnellisia, Veronica kertoi Sita Salmiselle heidän yhteisessä Poks-podcastissa syyskuussa.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Lue myös:

Jättiyllätys! Veronica Verho ja Juhani-rakas hankkivat yhteisen kodin Helsingistä – ”Päätettiin ostaa joululahjaksi”

Sohvaperunat-Juhani puhuu avoimesti masennuksestaan – tatuoi voimasanan käteensä