Jukka Hildénin aviovaimo Chachi, 27, on viihtynyt tiiviisti nuoren suomalaiskomistuksen kanssa viime vuoden lopusta lähtien, Seiska uutisoi.

Tv-tähti Jukka Hildenin, 43, ja yhdysvaltalaisen Chachin, 27, avioliitto on haastavassa tilanteessa.

Pariskunnan lähipiiri paljasti Seiskalle Chachin olleen salasuhteessa suomalaiskomistuksen kanssa jo viime vuoden lopulta lähtien.

– Chachi ja parikymppinen könsikäs ovat tapailleet Helsingin keskustan hotellien lisäksi nuorukaisen asunnolla. Salasuhdetta voisi kuvailla hyvin intiimiksi, lähteet kuvailevat Seiskalle.

Seiskan tietojen mukaan Chachin salarakas on edennyt urallaan ikäänsä nähden nopeasti ja saanut alallaan hyvin arvostetun työpaikan.

Intiimit välit ja useita tapaamisia myös perheen kotona.

– Chachi ja parikymppinen könsikäs ovat tapailleet Helsingin keskustan hotellien lisäksi nuorukaisen asunnolla. Salasuhdetta voisi kuvailla hyvin intiimiksi, lähteet kuvailevat Seiskalle.

Tapaamisia on ollut myös perheen kotona Espoossa.

– Kun Jukka on ollut poissa, nuori komistus on hiipinyt Chachin luo. Öisiä salatapaamisia on ollut kuukausien aikana useita, Seiskalle supistaan.

Kiinnijäämisen mahdollisuus kiehtoo?

Seiskan mukaan Chachin lähipiiri kertoo useita syitä erikoiselle toiminnalle.

– Chachi kaiketi pitää aviomiestään nuoremmista miehistä. Tanssijakaunotarta myös kiehtonee kiinnijäämisen pelko, lähde arvelee Seiskalle.

Seiskan mukaan Jukka ei ole tiennyt mitään Chachin ja nuoren miehen salasuhteesta. Instagramin perusteella kaikki kuitenkin vaikuttaisi olevan hyvin. Kaksikko on julkaissut ihania pusukuvia, joissa he hehkuttavat rakkauttaan.