Viimeisillään raskaana olevan artisti Anna Puun uutisoitiin tänään torstaina ilmestyneessä Seiska-lehdessä osallistuvan uudelle Vain elämää -ohjelman kaudelle.

Pian Anna kuitenkin kiisti väitteet omalla Instagram-tilillään. Laulaja perusteli asiaa sillä, ettei hänellä juuri nyt riittäisi aikaa Vain elämää -kuvauksille, sillä hänellä oli lähiviikkoina edessään sekä muutto että synnytys.

– Mulla on laskettu aika samalla viikolla kun leiri alkaa. Nyt halojaa siellä toimituksen päässä! Vaikka Vain Elämää -leireily muuten ois superkivaa, niin eiköhän tää rempan ja muuton tuoma jännitysmomentti just ennen vauvan syntymistä riitä meikäläiselle, Anna kirjoitti julkaisussaan.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Annan postaus on herättänyt laajaa huomiota sosiaalisessa mediassa ja moni naisen julkkisystävä on jättänyt huvittuneen kommentin julkaisun alle.

– Livesynnytys olis kyllä hyvää sisältöä, harkitse nyt vielä! muusikkokollega Maija Vilkkumaa vitsailee.

– VE -vauva, kommentoi laulajatähti Chisu itkunauru -ja sydänemojien kera.

– Siis mikä ihana Annan päivän aktiviteetti synnytys olisikaan! Mieti nyt vielä! laukoo bloggaaja-somevaikuttaja Eino Nurminen.

Lue myös:

Anna Puu ottaa kantaa Vain elämää -huhuihin – ”Laskettu aika samalla viikolla kun leiri alkaa”

Seiska: He ovat Vain elämää -sarjan uudet tähdet!

Sointu Borg rehellisenä Diili-voiton merkityksestä – puhuu avoimesti Jaajo Linnonmaasta: ”Olen aina jännittänyt sitä, kuinka jengi suhtautuu”