Seiska-lehti paljasti tänään torstaina tuoreen Vain elämää -kauden tähtiartistit ja lehden tietojen mukaan Satulinnaan astelisivat tällä kertaa muun muassa laulajat Anna Abreu, Pyhimys ja Anna Puu.

Viimeisillään raskaana oleva Anna Puu on ottanut omalla Instagram-tilillään kantaa Vain elämää -sarjaan liittyviin huhuihin ja kiistänyt osallistumisensa toukokuussa alkaviin kuvauksiin.

– Sain ystävältä huolestuneen viestin heti aamusta, että oonko TODELLA menossa Vain Elämää -leirille kaiken keskellä. En tiedä mikä aivopieru tässä on kyseessä, mut siis LOL, Anna aloittaa tekstinsä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täällä.

Anna painottaa vahvasti sitä, että leirille osallistuminen olisi kyllä hauskaa, mutta että remontti, muutto ja vauvan syntymä tuovat hänelle jo aivan tarpeeksi sisältöä elämään.

– Mulla on laskettu aika samalla viikolla kun leiri alkaa. Nyt halojaa siellä toimituksen päässä! Vaikka Vain Elämää -leireily muuten ois superkivaa, niin eiköhän tää rempan ja muuton tuoma jännitysmomentti just ennen vauvan syntymistä riitä meikäläiselle, Anna toteaa.

– Tässäpä kaikille onkin erinomainen ja elävä esimerkki siitä, että kaikki mikä painetaan (juoru)lehteen ei pidä paikkaansa, laulaja summaa.

Lue myös:

Raskaana oleva Anna Puu tekee muuttoa miljoona-asuntoon – paljasti 7 yllättävää seikkaa itsestään: ”Vaikka rakastan vaatteita…”

Seiska: He ovat Vain elämää -sarjan uudet tähdet!

Henna Kalinainen paljastaa, mitä katuu eniten Big Brother -taipaleeltaan: ”Se oli aikamoista julkisuuspeliä”