Olet mitä syöt -ohjelmasta tunnettu urheilulääkäri Pippa Laukka julkaisi Instagram-tilillään pysäyttävän päivityksen.

– On kulunut viikko, kun me erottiin. En edes muista milloin olen itkenyt viimeksi, saati että olisin koskaan edes itkenyt yhtä paljon kuin olen itkenyt viikon sisällä, Pippa kirjoittaa päivityksessään.

– Kun heräsin lähtösi jälkeisenä aamuna, tuntui kuin joku olisi laittanut raskaan kiven rintakehälle. Ahdisti niin, että henkeä salpasi. Minä, joka en ole tainnut olla kertaakaan sairauslomalla kymmeneen vuoteen, en pystynyt menemään seuraavana päivänä edes töihin. Ahdistus ja suru olivat niin kovia.

Pippa kirjoittaa päivityksessään perheen Tassu-koirasta, josta he joutuivat luopumaan viikko sitten. Hän julkaisi myös useita kuvia rakkaasta lemmikistään.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

– Koiran omistajan rakkaudellisin teko, ja ehdottomasti vaikein päätös, on päästää pois kärsimästä, kun sen aika on. Lemmikkien omistajalle sanon, että ei kannata murehtia sitä hetkeä etukäteen, se ei nimittäin vähennä luopumisen tuskaa eron hetkellä.

Tassu oli Pipan mukaan hänen paras ystävänsä, jonka seurassa viihtyi aina. Pippa tietää joidenkin lappilaisten sanovan, että kun koira kuolee, hän lähtee revontulirekeen.

– Se on minusta todella kauniisti sanottu ja haluan ajatella, että nyt voit kirmata ilman vaivoja. Kiitos että valitsit meidät ja kiitos, että saimme olla laumasi kokonaiset 11 vuotta.

– Valtava suru ja ikävä on, mutta vielä enemmän hauskoja yhteisiä muistoja, jotka kirkastuvat kaiken aikaa, kun aikaa kuluu.

Lue myös:

Pippa Laukka julkaisi rehellisen kuvan vartalostaan: ”Naiseus ei lopu siihen kun vanhennutaan”

Pippa Laukka julkaisi kuvan syömishäiriövuosiltaan: ”Ulospäin saatan olla kuin nukke, mutta näen itseni hauraana ja sairaana”