JOULUKUUN HUIPPUTARJOUS

Kun avaat pelitilin nyt, saat huimat edut:

  • 600€ edestä bonuksia
  • 250 ilmaiskierrosta

Lunasta tarjous näin:

1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
2.
 Tee talletus ja lunasta ensimmäinen bonus
3. Voita ja nauti!

Justin Bieber alasti – miehinen mitta yllättää! (K-18)

Miehen peniksen koko on suorastaan käsittämättömän mielenkiintoinen asia – sekä miehille että naisille. Peniksen kokoa vertaillaan muihin, siitä suoritetaan kaikenlaisia virallisia tutkimuksia ja mittauksia, sen koosta lasketaan keskiarvoja sekä pituus- ja lyhyysennätyksiä, jne.

Yksi todistekappale, josta piilossa normaalisti olevan peniksen mitan selvästi näkee, on valokuva. Ja niitähän piisaa, kiitos paparazzien ja jopa miesten itsensä.

Niin sanotusti ”paremmin varustelluista” julkkismiehistä meillä suomalaisilla on laajemmassa tietoisuudessa ainakin Matti Nykänen, joka vuosia sitten jopa esitteli suurikokoista penistään naisille maksua vastaan. Ulkomaistenkin julkkisten miehisiä mittoja on saatu ihmeteltäväksi esimerkiksi nettiin vuotaneista kuvista ja videoista, mutta nyt on paljastunut, että myös 21-vuotias teini-idoli Justin Bieber lukeutuu tähän joukkoon.

Bieber lomaili Bora Boralla naisystävänsä kanssa yksityisellä merenrantahuvilalla ja päätti käydä uimassa ilkosen alasti, pariinkin otteeseen. Bieber ei ollut tietoinen, että lähistöllä väijyi paparazzi, joka onnistui ikuistamaan teini-idolin sukukalleudet koko maailman ihmeteltäväksi.

Alla olevat linkit johtavat K-18-kuviin, eli kun klikkaat niitä, varaudu näkemään Justin Bieberin paljaat sukukalleudet keskellä ruutua!

Justin Bieber alasti 1

Justin Bieber alasti 2

Justin Bieber alasti 3

Justin Bieber alasti 4

 

OTA TÄSTÄ 600€ edestä bonuksia
Ota tästä 600€ edestä bonuksia