Justin Bieberin ja Cara Delevingnen välillä aistittavissa somesodan poikasta: ”Justinin olisi pitänyt syödä härän penistä”

Teen Vogue uutisoi poptähti Justin Bieberin, 25, ja malli Cara Delevingnen, 27, välien olleen kylmän viileät jo jonkin aikaa. Nyt tunnelmat ovat kiristyneet entisestään, kun Cara reagoi voimakkaasti sosiaalisessa mediassa Justinin tv-esiintymiseen James Cordenin Late Late Show -ohjelmassa.

Corden pyysi Bieberiä Spill Your Guts or Fill Your Guts -pelissä laittamaan vaimonsa malli Hailey Bieberin kolme ystävää Gigi Hadidin, Kendall Jennerin ja Cara Delevingnen järjestykseen sen mukaan, kuinka paljon hän pitää heistä. Artistin toinen vaihtoehto oli haukkasta pala härän peniksestä.

Bieber asetteli kolmikon järjestykseen, joka oli Kendall, Gigi ja Cara. Hän perusteli, että on viettänyt Kendallin kanssa eniten aikaa, kun taas Gigi ja Cara ovat jääneet hänelle etäisemmäksi.

Tästä suivaantuneena Cara teki Instagram-päivityksen, jossa hän muistutti Bieberiä monista kerroista, jolloin he ovat viettäneet aikaan. Näihin kuuluu muun muassa vuoden 2012 Victoria’s Secret muotinäytös, jonka yksi pääesintyjä Bieber oli.

”Nyt vs. silloin. Jos sinulla ei ole mitään minua vastaan, miksi et unblokkaa minua? Rakastan sinua Hailey Bieber – hänen olisi pitänyt syödä härän penistä”, kirjoitti Cara kuvan yhteyteen.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Lue myös: Justin Bieber avaa rohkeasti elämäänsä kulissien takana: ”Minulla ei ole lupaa olla tavallinen tunteellinen ihminen”

”Se on aika hullua välillä” – Justin Bieber avoimena hänen ja Hailey Bieberin seksielämästä