Hyvinvointiyrittäjä Jutta Larm, 47, ja tämän aviomies Juha Larm ovat paljastaneet vinkkinsä pariskunnille ja kumppania etsiville Jutan Instagram-tilin tarinaosiossa.

Jutta pyysi seuraajiaan esittämään kysymyksiä, joihin tämä vastasi yhdessä miehensä kanssa. Eräs seuraajista kysyy Jutalta, minkä vinkin tämä antaisi pariskunnille. Jutta puolestaan heittää kysymyksen Juha-puolisolleen, joka ainakin vastauksensa perusteella on pohtinut aihetta aiemminkin.

– Sanotaanpas nyt se vinkki sitten, filosofin vinkki pariskunnille, Jutta rohkaisee puolisoaan tarinavideolla.

– No, kumppanin valinta on sun elämän tärkein valinta. Toivottavasti se menee nappiin, siinä kannattaa olla vähän kranttukin, Juha vastaa.

– Miten tahansa se valinta meneekin, niin kaikki hyvä parisuhteessa lähtee sinusta itsestäsi. Se ei tuu koskaan ulkopuolelta, että sitä kumppania saa vaihtaa loputtomiin, jos sulla itsellä ei oo hyvä olla itses kanssa, mies jatkaa.

– Se oli hirveen hyvin sanottu, Jutta kehuu.

Jos kuva ei näy, voit katsoa julkaisun myös täältä.

Jutta kehottaa miestään antamaan vinkin myös niille seuraajille, jotka ovat jo parisuhteessa. Sekä Jutta että Juha ovat samoilla linjoilla siitä, että kommunikaatio parisuhteessa on kaikkein tärkeintä. He painottavat läsnäolon ja kuuntelun merkitystä.

– Kun kumppani tulee, niin kysy, mitä sulle kuuluu, Jutta vinkkaa parisuhteessa elelijöille.

Lue myös:

Seiska: Jutta Larmin ex-kihlattu Ari ”Godzilla” Kokkonen löysi uuden rakkauden pornotähdestä – katso kuuma kuva

IL: Jutta Larm avoimena vaihdevuosioireistaan – ”En ole enää parikymppinen himokas nainen, joka on koko ajan miehen kimpussa”

Jutta Larmilta koskettava somepäivitys: ”Meitä sattuu yhtä lailla kuin teitä”