Jutta Larmista vuonna 2016 eronnut kehonrakentaja Ari ”Godzilla” Kokkonen, 47, on Seiskan tietojen mukaan löytänyt elämäänsä uuden rakkauden.

Lehti kertoo Arin viihtyvän tätä nykyä läheisissä tunnelmissa aikuisviihdetähti Nancy Bomberin, 31, oikealta nimeltään Jennin, kanssa. Jennillä on takanaan pitkä ura aikuisviihteen parissa ja hän on näytellyt muun muassa Mr. Lotharin kanssa pornoelokuvissa.

Seiskan mukaan Jenni omaa taustan myös eroottisena tanssijana ja lady dominana ja hän järjestää erilaisia erotiikkaan liittyviä juhlia. Jennistä on julkaistu myös eroottisia kuvia kuvapalvelu Instagramissa.

Jos upotus ei näy selaimellasi, voit katsoa kuvan klikkaamalla tästä.

Seiskan haastattelema silminnäkijä kertoo nähneensä Arin ja Jennin yhdessä vantaalaisella Pakkala Gym -salilla. Jenni on myös nähty useampaan otteeseen Arin Instagramin tarinavideoissa, joissa kaksikko treenaa yhdessä. Lehden tietojen mukaan heidät on nähty yhdessä myös Arin asunnon edustalla.

Ari Kokkonen ja Jutta Larm ehtivät olla aikanaan yhdessä jopa viisi vuotta ja he olivat suunnitelleet jo häitäkin vuodelle 2015. Suhde kuitenkin kariutui ja kihlaus purkautui vuonna 2016.

Lue myös:

Sofia Belórf saapui nahka-asussa kutsuvierastilaisuuteen – kertoi ensimmäistä kertaa mielipiteensä Martina Aitolehdestä!

IL: Jutta Larm avoimena vaihdevuosioireistaan – ”En ole enää parikymppinen himokas nainen, joka on koko ajan miehen kimpussa”

Jutta Larmilta koskettava somepäivitys: ”Meitä sattuu yhtä lailla kuin teitä”