Palstakuningatar ja myös jossain kohtaa kalterikuningatar tittelin saavaa Johanna Tukiaista on kohdannut jälleen yhteenotto virkavallan kanssa. Tänään torstaina alkuillasta poliisit ja Helsingin kaupungin valvova eläinlääkäri kävivät hakemassa neidiltä pois yhden kolmesta hänen omistamastaan koirasta.
Kaksi muuta koiraa nähtiin tiistai-yönä juoksentelemassa Tukiasten asunnon lähettyvillä. Toinen koirista päätyi jo tiistai-keskiviikko välisenä yönä Viikin löytöeläintaloon. Kolmannen koiran kohtalosta ei ole tietoa. Metropolin saamien tietojen mukaan Tukiaisten koirista on tehty lukemattomia eläinsuojeluilmoituksia huolestuneiden ihmisten toimesta.
Tukiaisten naapurit ovat olleet jo pitkän ajan koirien kaltoin kohtelusta huolissaan ja kyseisestä asiasta on kerrottu myös Johanna tehdystä ”Koko Kansan Johanna” -paljastuskirjassa. Lisäksi netissä kerätään nimiä Adressit.com –palvelussa ”Tukiaisten sisaruksilta koirat pois” adressiin. Torstai-iltaan mennessä adressin oli allekirjoittanut yli 1400 henkilöä.
Tilaa ”Koko Kansan Johanna” –paljastuskirja tästä!