Suomalaisten rakastama laulaja Kaija Koo jakaa värikkään elämäntarinansa hiljattain ilmestyneessä elämäkertakirjassaan Kaija Koo – Taipumaton (WSOY). Lähes 400-sivuisen kirjan on kirjoittanut Jouni K. Kemppainen.

Kirjassa Kaija avautuu ensimmäistä kertaa entisen aviomiehensä, musiikintekijä Markku Impiön sairastamasta alkoholismista. Pariskunta oli yhdessä lähemmäs 20 vuotta, kunnes Kaija lopulta jätti miehensä tämän juomisen takia.

Elämäkerrasta selviää, että Markku joutui aikoinaan peräti kolme kertaa sairaalahoitoon ryyppäämisensä vuoksi. Hän myös laihtui rajusti ja menetti välillä hetkellisesti kävelykykynsä.

– Juominen karkasi yhä useammin Markulta käsistä. Se myös sai hänet käyttäytymään eri tavalla kuin aiemmin, kirjassa sanotaan.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Kaija Koo vuonna 2005. Kuva: AOP

Ilta-Sanomien tuoreen artikkelin mukaan alkoholi ei ole kuulunut enää vuosikausiin Markun elämään. Nykyään hän on sekä henkisesti että fyysisesti hyvässä kunnossa.

– En ota enää ollenkaan. Elämä on liian kaunis. Tässä on saanut ihan tarpeeksi kaasutella menemään. Ei ole enää hinkuja radalle, Markku toteaa Ilta-Sanomille.

Lähde: Ilta-Sanomat

Lue myös: