Räppäri Kanye West, 43, ja Kim Kardashian, 40, ovat eroamassa. Kim on lomaillut vastikään sisarustensa ja lapsien kanssa Turks ja Caicosin saarella ja Kanye on sillä aikaa muuttanut tavaroitaan perheen Kalifornian kodista, uutisoi Page Six.

Lehden lähteen mukaan Kanye ei kuitenkaan pakannut kaikkia tavaroitaan, mutta siirsi muun muassa valtavan kenkäkokoelmansa uuteen osoitteeseen. Kanyen kenkäkokoelmassa kerrotaan olevan noin 500 paria vapaa-ajan kenkiä.

Kanye on asustellut jo pitkään maatilallaan Wyomingissa ja Kim parin lasten kanssa Kalifornian Calabasasin kodissa. Pariskunta on pitkään kamppaillut avio-ongelmien kanssa ja nyt ero on väistämätön.

Kim on yrittänyt perheineen auttaa ja suojella mielenterveysongelmien kanssa kamppailevaa miestään, mutta viimeinen niitti hänelle oli Kanyen presidentinvaalikampanja. Kim haluaa nyt suojella lapsiaan miehensä sekoiluilta.

Kim ja Kanye avioituivat Italiassa vuonna 2014 ja heillä on neljä yhteistä lasta: North, 7, Saint, 5, Chicago, 3, ja Psalm, 1.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Lue myös:

Erokohu syvenee! Kanye Westin huhutaan pettäneen Kim Kardashiania kauneusguru Jeffree Starin kanssa – ”Tämä on niin outoa ja tyhmää”

Sisäpiiripaljastus: Kim Kardashian palkkasi avioerojuristin – suhde Kanye Westin kanssa päättymässä!