Karita Tykkä sisustaa innolla uutta kotiaan, vaikka Petri Tykkä perui avioeron.

Hyvinvointivalmentaja ja entinen missi Karita Tykkä, 47, ja Petri Tykkä, 56, asuvat erillään, vaikka Petri perui avioeron. Pariskunnan ero nousi julkisuuteen, kun aviomies Petri julkaisi sydäntäriipaisevan kirjoituksen, jossa hän kertoi 15 vuoden avioliiton tulleen päätökseen kolmannen osapuolen vuoksi. Karita ei kuitenkaan myöntänyt Petrin väitteitä todeksi.

Petri vei eropaperit käräjäoikeuteen, mutta päätyi kuitenkin perumaan hakemuksensa viikkoa myöhemmin.

Karita remontoi innokkaasti kotiaan

Karitalla on uusi koti, johon hän muutti lokakuun alkupuolella. Entisen missin uusi koti sijaitsee alle kymmenen kilometrin päässä pariskunnan yhteisestä kodista.

Petri ja Karita ovat siis edelleen asumuserossa ja Karita sisustaa uutta kotiaan hirveällä vimmalla.

Karitan uusi koti sijaitsee lähellä merta, joten tumma kaunotar pääsee nauttimaan rutiininomaisista aamupulahduksista. Karita tosin joutuu käymään yleisellä uimarannalla, kun yksityistä rantaa ei enää ole.

Karita esitteli uutta kotiaan.

Karita suosii selkeästi modernia ja skandinaavista sisustustyyliä. Asunnossa ei ole suurta määrää huonekaluja ja lattialla on hyvin tilaa vaikkapa joogata.

Seinän Karita halusi tummanharmaaksi, pienten tekstuurien kera.

– Harmi, etä tänään on ollut todella synkkä ja harmaa, joten seinän väri ja tekstuuri ei ihan pääse videolla loistamaan, mutta saatte vähän makua muutoksesta ja ihanasta pinnasta.

– Mitä tykkäätte? Karita kysyy seuraajiltaan.

Ihmiset pitivät erityisesti Karitan seinästä.

– Upea! Kuin marmoria, eräs seuraaja hehkuttaa,

– Se on kaunis! Toinen kommentoi.

– Tosi kaunis ja tyylikäs, kolmas toteaa.