Vuoden 1997 Miss Suomena tunnetuksi tullut hyvinvointivalmentaja Karita Tykkä, 43, vietti hiljattain hääpäivää liikemiespuolisonsa Petri Tykän kanssa. Karita julkaisi Instagram-tilillään kuvasarjan, jonka yhteyteen hän oli laatinut tunteikkaan hääpäiväkirjeen miehelleen.

– Olimme juuri hetki sitten sanoneet toisillemme tahdon. Koko sydämestäni tahdoin silloin ja tahdon edelleen, aloittaa Tykkä kirjoituksensa.

Tykkä kirjoittaa rehellisesti, ettei elämä ole aina kohdellut paria silkkihansikkain, vaikka he nyt viettivätkin silkkihääpäiväänsä. Hän lisää kuitenkin, että surut ja murheet ovat vain koetelleet ja vahvistaneet pariskunnan rakkautta.

– Sanotaan, että omakotitalon rakentaminen haastaa ja saa monet eroamaan, samoin suhde testataan myös jos lähtee automatkalle suhteen varhaisessa vaiheessa, yhteinen yritys ja sekundäärinen lapsettomuus (lapsiasiat ylipäätään) saattavat myös saada tiet erkanemaan.

– Me olemme kokeneet nuo kaikki ja paljon muuta, ja niistäkin huolimatta tai ehkä niiden ansiosta, jatkamme tästä eteenpäinkin rakkauden siivittämänä yhdessä eteenpäin, Tykkä kiteyttää.

Näet julkaisun kokonaisuudessaan alta.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Karita ja Petri Tykkä ovat pitäneet yhtä jo 17 vuotta. Vuonna 2008 avioituneella parilla on liitostaan vuonna 2010 syntynyt poika Luca.