Radiojuontajana ja somevaikuttajana tunnettu Karoliina Tuominen äänestettiin ulos viime lauantaina nähdyssä Selviytyjät Suomi -jaksossa.

Nyt Tuominen avautuu putoamisen jälkeisistä tunnelmistaan Selviytyjissä mukana olevan Kristian Heiskarin juontamassa Kristianin heimoneuvosto -ohjelmassa.

– Ensimmäisenä oli helpotus siitä, että okei, nyt se on vain ohi. Että joku muu on tehnyt päätöksen minun puolestani. Nyt täältä voi kävellä, Tuominen kuvailee ohjelmassa.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Kuva: Nelonen

Helpotuksen tunteen jälkeen Tuomisen valtasi kuitenkin paniikki siitä, että hän joutuu kohtaamaan hotellilla Selviytyjien tuomariston jäsenet, joita vastaan hän on aiemmin kisassa juonitellut.

– Tajusin, että ei vittu, että hehän siellä hotellilla sitten odottavat. Ajattelin, että ei ole välttämättä hirveän lämmin vastaanotto, Tuominen toteaa.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Kuva: Nelonen

Tuominen pääsi kuitenkin jännityksestään, kun hän ymmärsi, että tuomariston vakavat ilmeet olivat vain osa roolia.

– Kyllähän sen sitten huomasi aika äkkiä, että se on enemmänkin sellainen roolisuoritus, kun ollaan niin vakavana ja tuimana. Mutta on se kyllä hirveän näköistä, Tuominen naurahtaa.

– Niin on. Vittu se on ahdistavan näköistä, kun katsoo niitä ihmisiä siellä, Heiskari komppaa mukana.

Katso Kristianin heimoneuvosto -videosarjan tuore jakso kokonaisuudessaan täältä.

Lue myös:

Bloggaaja Sara Vanninen kommentoi suoraan Selviytyjät-ohjelman juonittelua – ”Jollain kierolla tavalla nautin siitä”

Herbalisti loukkaantui Selviytyjät Suomi -ohjelman kuvauksissa – ”Jännitti, miten haavat lähtevät paranemaan”

Rokkari Archie Cruzilta rajua palautetta Selviytyjät-kollegoistaan: ”Suvi on huono kaikessa ja vähän bimbo, Saralla on välillä hiekkaa jossakin”