Miss Suomi All Stars -kilpailun finalistit matkasivat kuvauksiin Vuokattiin ja poseerasivat upeissa bikinikuvissa henkeäsalpaavissa rantamaisemissa. Kaunottaret paljastivat myös mitä bikinikuvaukset heille oikeastaan merkitsevät.

1. Sonja Länsivuori

– Bikinikuvat merkitsevät minulle vapautta, itsevarmuutta ja rohkeutta. Näin ei aina kuitenkaan omalla kohdallani ole ollut. Pitkä matka on kuljettu ja taistelu syömishäiriötä vastaan on opettanut, vahvistanut ja kasvattanut minua. Nyt voin sanoa, että se taistelu on voitettu ja rakastan kehoani ehdoitta.

2. Riikka Uusitalo

– Koin bikinikuvaukset voimaannuttavina: voin kantaa itseni ylpeydellä ja viestini on, että jokainen meistä on koskematon ja jokaisen vartaloa tulee kunnioittaa – näyttäytyi hän sitten miten tai millaisena tahansa.

3. Nicole Söderström

– Minulle bikinikuvaukset merkitsevät heittäytymistä ja ennen kaikkea rohkeutta. Rakastan vartaloani sellaisenaan, eikä kauneus rajoitu muotoihin. Jokaisen vartalo on omanlainen. Saan voimaa näyttämällä sen mitä muut voisivat piilottaa.

4. Essi Unkuri

– Tykkään olla bikinikuvissa, koska tiedän, ettei se määritä minua naisena. Henkilökohtaisesti se merkitsee minulle sitä, että hyväksyn kehoni sellaisena kuin se on ja kannan sitä ylpeydellä.

5. Eveliina Tikka

– Bikinikuvausten avulla voi tuntea itsensä itsevarmaksi ja tyytyväiseksi omaan vartaloonsa, johon jokaisella naisella on oikeus koosta riippumatta. Bikinikuvaukset tuovat myös ihmisen sisäistä kauneutta esille.

6. Hanna Ojaniemi

– Bikinikuvaukset ovat yksi minun vahvuuksistani koska koen tällöin olevani upea ja itsevarma. Tunnen oman kehoni parhaat puolet. Sen takia tunnen oloni kotoisaksi bikineissä.

7. Emmi Suuronen

– Bikinikuvaukset merkitsevät minulle itsevarmuutta. Tykkään kehostani kaikkine puolineen ja bikinit ovat kuin itsevarmuuteni toinen kerros. Me kaikki olemme upeita juuri sellaisina kuin olemme.

8. Jasmine Järvinen

– Bikinikuvaukset merkitsevät minulle oikeutta tuntea oloni itsevarmaksi ja kauniiksi vartalossani. Ei ole mitään tiettyä muottia, johon pitäisi sopia. Jokaisen vartalo on kaunis, oli se minkä muotoinen tai kokoinen tahansa.

9. Emilia Lepomäki

– Minulle bikinikuvaus merkitsee rohkeutta, itsevarmuutta ja sitä, että on sinut itsensä kanssa. Itsevarmuus on kaunista ja erilaisuus rikkaus. On tärkeää kunnioittaa erilaisuutta ja jokaisen omaa valintaa siitä, haluaako näyttäytyä bikineissä.

10. Katariina Juselius

– Kuvaukset ovat itselleni taidetta – oli kyseessä bikinikuvaukset tai mitkä tahansa kuvaukset. Hyvällä maulla tehdyt poseeraukset, kauniit asut ja ammattitaitoinen kuvaaja ovat loistava kombo tyylikkäisiin bikinikuviin.

Kuvat: Laura Iikkanen
Bikinit: Change

Lue myös:

IL: Miss Suomi -finalisti Eveliina Tikka erosi brittirakkaastaan: ”Sinkkukesää kohti mennään”

Jättiyllätys! Miss Suomi -kilpailu on tänä vuonna All Stars -versio – kilpailijoina vanhoja missikonkareita: ”Taisto kruunuista on kovempi kuin koskaan”