Somevaikuttaja Sara Forsberg, 26, kertoo kahden ja puolen vuoden mittaisesta elämäntaparemontistaan uusimmalla YouTube-videollaan. Hän kertoo pudottaneensa tuona aikana arviolta 20 kiloa painostaan.

Moni Saran seuraajista on tiedustellut, kuinka hän onnistui painonpudotuksessa, ja mikä hänen salaisuutensa on. Nyt sometähti vastaa yhteisesti kaikille tiedustelijoille.

– En aio istua tässä ja uskotella, että pidän hallussani laihdutussalaisuutta. Ei ole mitään salaisuutta. Syö vain vähemmän roskaruokaa ja liiku. Älä näännytä itseäsi, Sara toteaa.

Hän kehottaa laihduttajia myös etsimään liikuntamuodon, josta nämä nauttivat, sen sijaan, että nämä keskittyisivät vain vahtaamaan vaa’an lukemia. Sara kertoo, ettei punninnut itseään lainkaan yli kaksivuotisen laihdutusurakkansa aikana.

– Uskon, että sillä, etten tuijottanut numeroita, oli suuri vaikutus muutoksessani, Sara sanoo videollaan.

Jos kuva ei näy, näet sen myös klikkaamalla tästä.

Sara kertoo nauttivansa itse pitkistä kävelyistä luonnossa ja treenaavansa lisäksi salilla. Mitä ruokavalioon tulee, Sara paljastaa kokeilleensa hetken aikaa pätkäpaastoa, mutta siirtyi sittemmin takaisin normaaliin ruokailurytmiin. Hän paljastaa myös, ettei ole kieltänyt itseltään herkkuja kokonaan.

– Jos mielihaluille ei koskaan anna periksi, se kyllä kostautuu, hän perustelee.

Sara toteaa, että joku voisi sanoa, että 20 kiloa reilussa kahdessa vuodessa on hidas laihdutustahti, mutta pitkällä aikavälillä tapahtuva laihdutus tuottaa pysyvämpiä muutoksia. Hän on julkaissut videollaan myös vanhoja klippejä ja kuvia elämäntaparemonttinsa alkuvaiheista. Voit katsoa videon alta tai klikkaamalla tästä.

Sometähti on julkaissut useita kuvia hoikistuneesta olemuksestaan myös Instagram-tilillään. Jos kuvat eivät näy alla, voit katsoa ne klikkaamalla tästä ja tästä.

Lue myös:

Katso kuvat! Sara Forsberg laihtui hurjasti ja aloitti lihaskuntotreenin: ”Kova työ tuottaa aina tulosta”

Martina Aitolehden lihavuuskommentti sai julkkikset raivostumaan – kehopositiivisuusaktivisti Jenny Lehtiseltä väkevä vastaus

Sara Sieppi paljasti lihoneensa 10 kiloa – julkaisi tuoreen alusvaatekuvan ja lähettää tiukat terveiset arvostelijoille