Poptähti Antti Tuisku, 36, kertoi Instagramin Stories-osiossa saaneensa järkyttävän viestin. Hän kertoi videolla tuntemuksistaan viestiin liittyen ja näytti myös sen sisällön kokonaisuudessaan.

– Mie sain siis taas tosi kivan viestin, Tuisku aloittaa ja näyttää useita törkeitä ilmaisuja sisältäneen viestin.

– Mikä v**un valittu kansa? Heinäseiväs pystyyn sun hanuriis kurkkuun asti pitäis pistää v**un hintti. Painu v***uun sieltä teeveestä senkin sairas pervo, viestissä kirjoitetaan.

Luovan tauon jälkeen törkykommentoija jatkoi höyryämistään ja viittasi viestissä loukkaavaan sävyyn Tuiskun murteeseen sekä tämän pestiin muun muassa Uuden Musiikin Kilpailun juontajana.

– Opettele edes puhumaan. Parempi tietty jos olisit ihan hiljaa ja pysyisit siellä sairaassa touhussa makuukammarisi puolella. Meitä normaaleja teidän v**un hinttien suosiminen ja tuputtaminen joka helkkarin paikassa v**uttaa.

Tuisku kommentoi saamaansa törkyviestiä tyynesti ja kehoitti kyseistä kommentoijaa ystävällisesti lopettamaan tilinsä seuraamisen.

– Sinä joka selkeästi seuraat mun Instagramia, niin ensinnäkin lopeta mun seuraaminen nyt heti. Tee kaikille palvelus. Koska tuo agressiivisuus, joka sinuun on patoutunut ei tee kenellekään hyvää.

Lisäksi Tuisku muistutti kaikkia auttamaan niitä ihmisiä, jotka voivat huonosti.

– Yleisesti ihmisille. Pitäkää silmät auki ja jos näette, että teidän lähellä voidaan huonosti, niin koetetaan jotenkin tsemppaa ihmisiä avun pariin, eiks vaan.

(Juttu jatkuu kuvan jälkeen.)

Kuvakaappaus Instagram Antti Tuisku

Yle kertoi helmikuun alussa Tuiskun kiinnittämisestä Uuden Musiikin Kilpailun juontajaksi. Kyseessä on ensimmäinen kerta, kun Suomen suosituimpiin artisteihin lukeutuva Antti juontaa suoran tv-lähetyksen. Viime vuosina UMK-kisan on juontanut laulaja Krista Siegfrids.

Tuiskun uusin albumi, Valittu kansa, julkaistiin 7. helmikuuta 2020 ja se nousi albumilistan ykköseksi avausviikollaan. Samalla viikolla albumin 11 kappaleesta yhdeksän nousi singlelistan top 20:een.

Tuisku on ehdolla tämän vuoden Emma-gaalassa peräti kuudessa eri kategoriassa.

Lue myös:

Antti Tuisku ja Krista Pärmäkoski saivat vihakirjeen – puhuvat somessa avoimesti kiusaamisesta

Yle: Antti Tuisku korvaa Krista Siegfridsin UMK-juontajana – ei poissulje Euroviisuissa edustamista