Artisti ja sometähti Tuuli Oikarinen, 22, julkaisi Instagram-tilillään useita kuvia sekä kirjoituksen, jossa kertoo miten tärkeää on näyttää myös siloteltujen somekuvien toinen puoli.

– Monet tuntevat epävarmuutta omasta kehostaan. Vertaillaan jatkuvasti itseämme toisiin ja halutaan jotain, mikä ei edes ole realistista, Tuuli kirjoittaa.

Vuosia sitten hän ei olisi uskaltanut julkaista kuvaa, jossa vatsamakkarat näkyvät.

– Ajattelin tosissaan, että olin jotenkin huonompi siksi, ettei mun vatsa ollut koko ajan pyykkilautana.

Itsevarmuuden kehittyessä Tuuli on ymmärtänyt, ettei vartalon ulkonäkö määrittele ihmistä eikä jostain mikä on normaalia kannata tuntea epävarmuutta.

– Tiedän, ettei oman kropan hyväksyminen ole aina helppoa, mutta toivotaan, että tällainen postaus voisi antaa useammalle rohkeutta olla enemmän sinut itsensä kanssa. Me ollaan kaikki upeita, hyväksyttyjä ja arvokkaita just tällaisena kuin ollaan.

Tuulin julkaisemissa kuvissa hän poseeraa yhdessä ystävänsä kanssa ja molemmat ovat avanneet farkkuhameidensa napit.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

– Tuntui paremmalta avata tiukan hameen napit ja antaa vatsamakkaroiden loistaa mieluummin kuin istua oudossa ja epämukavassa asennossa liian tiukassa vaatteessa.

– Silti tunnettiin itsemme yhtä vahvoiksi, itsevarmoiksi ja kauniiksi kuin aiemminkin.

Lue myös:

Artisti Tuuli puhuu avoimesti neitsyydestään – paljastaa ihmisten reaktiot: ”Kyllähän sinulla on oltava vientiä”

Sometähti Tuuli koki urakriisin Selviytyjien jälkeen – yhden asian olisi halunnut jättää tekemättä: ”Ei ollenkaan tehnyt mieli”