Syksyllä alkavalla Selviytyjät Suomi -kaudella kisaava artisti ja sometähti Tuuli Oikarinen, 22, on puhunut julkisuudessa avoimesti neitsyydestään ja siitä, ettei hän ole vielä koskaan seurustellut.

Tuuli kertoo saaneensa rohkeista ulostuloistaan lähestulkoon ainoastaan positiivista palautetta. Tuulille omista kokemuksista puhuminen tuntuu luontevalta, sillä hän pyrkii aina olemaan aidosti oma itsensä.

– Haluan tuoda näitä aiheita esille, sillä tiedän, että monet kokevat paineita esimerkiksi neitsyydestään, Tuuli toteaa Metropolille Selviytyjät Suomi -ohjelman pressitilaisuudessa.

Tuuli on pistänyt merkille, että yhteiskunnassa elää edelleen vahvasti ulkonäköön ja olemukseen liittyviä ennakkoluuloja.

– Koska olen itsevarma ja minulla on siniset hiukset, minusta ajatellaan usein, etten voi olla neitsyt. Tämä kertoo siitä, kuinka paljon ihmisillä on ennakkoluuloja, nainen muotoilee.

– Minusta on hauskaa rikkoa tällaisia oletuksia ja stereotypioita. Kyllä myös minun kaltaiseni nainen voi hyvin olla neitsyt, hän lisää.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Myös Tuulin seurustelemattomuus on herättänyt hämmennystä ihmisten keskuudessa. Monet ovat lähettäneet Tuulille viestejä, joissa he ihmettelevät asiaa hyvin avoimesti.

– Olen saanut hirveästi kommentteja, että: ”Miksi sinä et ole ikinä seurustellut? Kyllähän sinulla pitäisi olla vientiä.” Mutta tässäkään aiheessa ei esimerkiksi ulkonäöllä ole mitään tekemistä asiaan.

– Minulle itselleni tämä mitä minä olen, on niin normaalia. Välillä jengin kyseenalaistaminen tuntuu hassulta, mutta minusta on hienoa saada olla tienraivaaja.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täällä.

Mitään suoranaisesti negatiivista palautetta Tuuli ei muista saaneensa julkaisuistaan.

– Aika vähän on tullut suoraan mitään inhottavaa. Ajattelen itse, että se kertoo siitä, että olen osannut tuoda pointtini esille hyvin kokonaisvaltaisesti. Olisi aika erikoista, jos joku tulisi sanomaan mitään pahaa siitä, että kerron olevani neitsyt, Tuuli alleviivaa.

– Luulen, että olen tehnyt kaikille selväksi sen, että olen todella itsevarmasti sitä mitä minä olen, ja jos joku tulee sanomaan mitään vastaan, niin I don’t give a shit, hän täsmentää.

Lue myös:

Näin laulaja Tuulin elämä muuttui Selviytyjät-kuvausten jälkeen – ”Voin rehellisesti sanoa…”

Bea Toivonen paljastaa – läheiset välit toiseen Selviytyjät-kilpalijaan: ”Se oli helpotus”