Artistina ja tubettajana tunnetuksi tullut Tuuli Oikarinen matkusti keväällä Karibian lämpöön Selviytyjät Suomi -ohjelman kuvauksiin. Sarja alkaa Nelosella tänä syksynä.

22-vuotias Tuuli on joukon nuorin kisaaja, mutta tästä huolimatta nainen sopeutui hyvin porukkaan.

– Kyllä minä aluksi vähän mietin, että millaisella mielellä muut mahtavat minuun suhtautua. Tämä oli kuitenkin turha pelko, sillä tulimme kaikki todella hyvin juttuun, eikä iällä ollut todellisuudessa mitään merkitystä, Tuuli toteaa Metropolille.

– Selviytyjissä ihanaa oli se, että saimme tutustua toisiimme rauhassa ilman minkäänlaisia ulkoisia ärsykkeitä. Pystyimme olemaan kaikissa hetkissä täysin läsnä, joten tutustuminen oli vaivatonta ja aitoa. Toivoisin, että normiarjessakin tapahtuisi näin.

Tuuli myöntää viettävänsä tavallisesti hyvin paljon aikaa puhelimella. Somevaikuttajana työskentelevän Tuulin kännykkä on hänen omien sanojensa mukaan iskostunut lujasti kiinni hänen käteensä.

– Minulle teki todella hyvää olla ilman puhelinta, enkä ikävöinyt lainkaan somea, Tuuli painottaa.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Kuva: Nelonen

Selviytyjien kuvausten jälkeen Tuulille teki vaikeaa palata takaisin vanhaan, tuttuun arkeen.

– Olisin halunnut jättää puhelimeni avaamatta! Ei ollenkaan tehnyt mieli mennä takaisin someen.

Tuuli koki jopa pienen urakriisin, kun hän havahtui pohtimaan, että oliko somevaikuttajan työ sittenkään hänelle oikea ammatti.

– Puhuimme aiheesta yhdessä ystävieni kanssa. Aloin miettimään, että olinkohan valinnut alan aivan väärin, kun kerta rakastan niin paljon olla ilman puhelinta. Että pitäisikö minun vain muuttaa asumaan jonnekin kauas, missä ei ole mitään teknologiaa, Tuuli naurahtaa.

– Mutta olen ratkaissut asian niin, että teen tällaisia säännöllisiä retriittejä, jolloin suljen somen pois. Sillä tavalla voin elää hyvässä balanssissa, hän summaa.

Lue myös:

Bea Toivonen paljastaa – läheiset välit toiseen Selviytyjät-kilpalijaan: ”Se oli helpotus”

Rotta yllätti Heikki Sorsan keskellä yötä Selviytyjät-sarjan kuvauksissa – näin ex-lumilautailija reagoi viidakon eläimiin!