Laulaja ja lauluntekijä Billie Eilish, 19, hätkähdyttää kesäkuun Britannian Voguen kansikuvassa. Laulajatähden väljät vaatteet ja mustavihreät hiukset ovat muisto vain, kun Eilish poseeraa täysin muuttuneena Guccin korsetissa sekä lateksihanskoissa ja hameessa.

– Sen, näyttääkö vartaloaan ja ihoaan tai ei, sen ei pitäisi vähentää kunnioitusta sinulta. Kyse on vain siitä, mikä saa sinut tuntemaan olosi hyväksi, Eilish sanoo Voguen haastattelussa.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Eilish myöntää, että nuorempana ulkonäköpaineet aiheuttivat hänelle epävarmuutta ja johtivat myös masennukseen. Tähän liittyi myös tähden aiempi tyyli, jolla hän peitti epävarmuuttaan.

Voguen kuvat ovat saaneet uskomattoman vastaanoton lehden Instagram-tilillä ja tähden uutta ja rohkeampaa tyyliä kehutaan vuolaasti.

– Nämä asut ovat upeita!

– Tämä on hullua. Hän näyttää mielettömän hyvältä.

– Virheetöntä! Täysin virheetöntä!

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Eilish julkaisi kuvat myös omalla Instagram-tilillään, jossa ne ovat parhaimmillaan keränneet yli 18 miljoonaa 400 tuhatta tykkäystä.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Lue myös:

Oho! Billie Eilishin raju tyylimuutos sai someväen sekaisin – tykkäyksiä jo yli 17 miljoonaa!

Billie Eilishin julkaisemat tissikuvat eivät olleet fanien mieleen – laulaja hämmästelee kohua: ”Oletteko jotain vauvoja?!”