Laulaja-lauluntekijä Billie Eilish, 19, on tunnettu paitsi loistavasta musiikista myös persoonallisesta pukeutumisesta ja räväkästä hiusväristä. Eilish on jo pitkään nähty neonvihreissä hiuksissa, joiden latvat on värjätty mustiksi.

Moni hämmästyi, kun Eilish julkaisi Instagram-tilillään kuvan, jossa poseeraa vaaleaksi blondatuissa hiuksissa ja luonnollisessa meikissä. Hiukset on leikattu revitysti 70-luvun lopun tyyliin.

– Nipistä minua, Eilish kirjoittaa kuvan yhteydessä, mikä kielii siitä, että tyylimuutos on hätkähdyttänyt laulajaa itseäänkin.

Eilishin kuva on kerännyt veret seisauttavan määrän kommentteja, joissa ylistetään naisen uutta tyyliä. Kuvasta on tykätty torstai-iltapäivään mennessä jo yli 17,4 miljoonaa kertaa.

– Rakastamme blondia Billietä!

– Olet niin upea, että se sattuu!

– Luulen, että olen rakastunut…

(Juttu jatkuu kuvan jälkeen.)

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Billie Eilish palkittiin tänä vuonna Grammy-palkinnolla vuoden levytyksestä kappaleellaan Everything I Wanted. Hän teki Grammy-historiaa vuonna 2020, voittaessaan viisi Grammy-palkintoa muun muassa vuoden parhaasta albumista, levytyksestä sekä laulusta. Lisäksi hänet palkittiin vuoden parhaana uutena artistina.

Eilish on nuorin henkilö ja ensimmäinen nainen, joka on voittanut samana vuonna kaikki neljä tärkeintä Grammy-palkintoa.

Lue myös:

Billie Eilishin julkaisemat tissikuvat eivät olleet fanien mieleen – laulaja hämmästelee kohua: ”Oletteko jotain vauvoja?!”

Oho! Poptähti Rihanna hätkähdytti uudessa tyylissä – mitä tapahtui hiuksille?!