Hyvinvointiyrittäjä ja somevaikuttaja Martina Aitolehti, 38, on eronnut ruotsalaisesta mysteerirakkaastaan. Kaunottaren välit myös ystävä Nanna Karalahteen ovat katkolla.

Seiskan lähteiden mukaan Martinan rakas, herra B:ksi kutsuttu 42-vuotias irakilaislähtöinen miljonääri on palannut yllättäen yhteen exänsä kanssa.

Martinalle ero on jo kolmas vuoden sisään. Viime vuoden keväällä hän erosi riitaisasti liikemies Stefan Thermanista. Tämän jälkeen kaunotar nähtiin komean palomiehen seurassa, mutta suhde päättyi jo kesän aikana.

Herra B:n Martina tapasi viime syksynä Ibizalla ja amorina toimi Nanna Karalahti. Martina on tavannut rakastaan useasti muun muassa yhteisillä lemmenlomilla Dubaissa ja ehti esitellä hänet myös lähipiirilleen.

– Miehelle taisi tulla yllätyksenä millainen kohujulkkis Martina tosiasiassa onkaan. Herra B jätti Martinan kuin nallin kalliolle. Suhde sai tylyn lopun, Seiskalle kerrotaan.

Eron lisäksi myös Martinan ystävyys Nanna Karalahden kanssa on katkolla, sillä Nanna on laittanut välit poikki Martinaan. Seiskan selvityksen mukaan ystävykset ovat ajautuneet rajuihin riitoihin. Yhtiökumppaneina kaksikko on järjestänyt muun muassa treenileirejä Espanjassa ja kiistat liittyvät kaksikon välisiin rahasotkuihin.

Lue myös:

Matkustelusta kritiikkiä saanut Martina Aitolehti lähtee taas reissuun – ”Loppuviikosta Dubain auringon alle”

Martina Aitolehti kysyy seuraajiensa mielipidettä eräässä ulkonäköönsä liittyvässä asiassa: ”Tumma vai vaalea?”