Näyttelijä ja juontaja Roope Salminen, 30, kertoo Instagram-tilillään saaneensa paljon kommentteja julkaistuaan aiemmin lyhyen videon Stories-osiossaan. Videolla hän riisuu värikästä aikuisten toppahaalaria yltään ja näyttää varsin ylpeältä vaatekappaleestaan.

– Laitoin tämän viiden sekunnin videon eilen Stooriin ja sain enemmän Inbox-viestejä kuin lapsen syntymän jälkeen, Salminen kirjoittaa huvittuneena.

Hän korostaa, että kyseessä ei ole kaupallinen yhteistyö, vaan mies on ostanut kyseisen aikuisten toppahaalarin omilla rahoillaan.

– Olen iloinen, että niin moni innostui haalarista! Tämä on herättänyt hilpeyttä ja jopa eri asteista ilkkumista mihin ikinä kävelenkin, mutta kannan sitä ylpeänä. Voi olla, että en näytä cooleimmalta mahdolliselta kaverilta, mutta mulla ei ole tänäkään talvena kylmä!

Salmisen videota on katsottu jo yli 51 tuhatta kertaa ja moni ihastelee värikästä haalaria ja sen käytännöllisyyttä.

– Aivan törkeen hieno!

– Toihan on siis oikeesti makee ja on vaan hienoa kun jengi käyttää muutakin kuin 50 harmaan eri sävyä täällä kotomaassa.

– Haalari on ihan paras talvella. Omaani, saatu äidiltä joskus 80-luvulla, olen parsinut monta kertaa, mutta se pelittää silti.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Lue myös:

Roope Salminen kommentoi somessa Putouksen juontajavalintaa: ”Putous jatkuu ilman minua”

Roope Salminen ei aio valittaa saamastaan tuomiosta: ”On aika hyväksyä ja suorittaa rangaistus, joka minulle on määrätty”