Roope Salminen kommentoi somessa Putouksen juontajavalintaa: ”Putous jatkuu ilman minua”

Näyttelijä-muusikko Roope Salminen on nähty Putous-ohjelman juontajana yhteensä viisi kautta. Ohjelman uudeksi juontajaksi 13. tuotantokaudelle valittiin aiemmin ohjelman näyttelijänä toiminut Christoffer Strandberg.

Salminen kertoo saaneensa paljon viestejä asiaan liittyen ja kommentoi nyt juontajavalintaa Instagram-tilillään.

– Putous jatkuu vuonna 2021 ilman minua. Parempaa juontajaa kuin Christoffer Strandberg en voisi ohjelmalle edes kuvitella. Siitä asti, kun kuulin että hän on päässyt koekuviin, sanoin kanavalle että tämä mies on tehty Putoukseen, Salminen kirjoittaa.

Salmisen mukaan ohjelma oli hänen unelmien täyttymys.

– Sain tehdä 5 kautta ohjelmaa, jota rakastan jokaisella solullani. en ottanut yhtäkään lähetystä itsestäänselvyytenä ja keskityin nauttimaan hetkestä. niitä muistoja minulta ei vie kukaan ja olen niistä loputtoman kiitollinen.

Salminen kiittää suomalaisia mukana elämisestä ja vihjaa, että jos kutsu ohjelmaan jonain päivänä vielä käy on hän ehdottomasti mukana.

– Oli suuri kunnia saada tehdä Christofferin kanssa töitä ja on ilo katsoa häntä luotsaamassa ohjelmaa ensi vuonna.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Salminen tuomittiin syyskuussa Helsingin käräjäoikeudessa pakottamisesta seksuaaliseen tekoon. Hänelle määrättiin 70 päiväsakkoa ja hän joutuu maksamaan 1 000 euron vahingonkorvaukset uhrille.

Lue myös:

Seksuaalirikoksesta tuomittu Roope Salminen rikkoi somehiljaisuuden – katso kuva!

Roope Salminen ei aio valittaa saamastaan tuomiosta: ”On aika hyväksyä ja suorittaa rangaistus, joka minulle on määrätty”


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.