Suomalainen Scandinavian Hunks -tanssiryhmä nautti suurta suosiota koko 2000-luvun alun ajan. Vuosi sitten syksyllä Hunksit kuitenkin ilmoittivat lopettavansa toimintansa.

Rohkeista esityksistään tunnettu tanssiryhmä käynnisti keväällä 2022 jäähyväiskiertueen. Tänään maanantaina 5. joulukuuta Hunksit esiintyvät viimeisen kerran Helsingin Kulttuuritalolla.

Yksi Hunksien tunnetuimmista entisistä jäsenistä on radiojuontaja ja somevaikuttaja Esko Eerikäinen. Telkkaristakin tuttu Eerikäinen on mukana Hunksien tämän illan jäähyväiskeikalla.

Eilen sunnuntaina (4.12.) Eerikäinen muisteli Hunks-vuosiaan omalla Instagram-tilillään. Hän julkaisi itsestään kaksi komeaa kuvaa menneiltä ajoilta sekä yhden otoksen, joka on ilmeisesti otettu viime viikonloppuna Kulttuuritalon katsomossa.

Vanhat kuvat tekevät oikeutta Eerikäisen ruskettuneelle, huippuunsa treenatulle vartalolle ja huolitelluille kasvoille. Tuoreessa kuvassa puolestaan Eerikäisen parta on päässyt kasvamaan ja muuttumaan harmaan sävyiseksi, ja hänen kasvoillaan näkyy jo muutamia vanhenemisen merkkejä, kuten otsaryppyjä.

– Nuoresta pojasta kasvoi mies tämän reissun aikana. Nyt vanhana saan sitten muistella mitä kaikkea siihen mahtui, Eerikäinen kirjoittaa koskettavassa kuvatekstissään.

– Huomenna vielä kerran Kulttuuritalo ja Scandinavian Hunks, mies hehkuttaa.

Näet kuvat alta tai täällä.

Eerikäisen liikuttava julkaisu on herättänyt runsaasti huomiota sosiaalisessa mediassa. Lukuisat Eerikäisen fanit ja ystävät kehuvat Eerikäistä vuolain sanoin.

– Esko kuka vaan voi hommaa lihakset mut karismaa ei saa kaupasta, tokaisee ex-tubettaja ja nykyinen rap-artisti Arttu Lindeman.

– Mies on vaan komistunut vanhetessaan, eräs toinen seuraaja muotoilee.

– Komea mies niin nuorena kuin vanhempanakin. Minusta paras kuva tuo viimeinen, siinä katsoo viisas aikuinen mies joka tietää mitä elämä antaa, niin hyvässä kuin pahassa, lausuu kolmas sydänemojien kera.

– Esko sä paranet vanhetessasi.

– Eräät miehet komistuvat vanhetessaan, kun karisma lisääntyy. Olet hyvä esimerkki.

– Ikä tuo karismaa.

Lue myös:

Esko Eerikäinen koki tuskallisen eron – sydänsuru musersi miehen: ”Suhde päättyi per**elleen”

Esko Eerikäinen paljastaa syyn, miksi ei löydä kumppania vierelleen – Martina Aitolehti edelleen mukana elämässä: ”Hän on osa perhettä”