Entinen jääkiekkoilija ja nykyinen urheiluvalmentaja Hannu Pikkarainen kertoi vuoden lopussa aikovansa muuttaa lähitulevaisuudessa uuteen kotiin.

– Ai ai kuulkaas! Kävin tuossa katsomassa juuri itselleni mahdollista uutta kotia, Pikkarainen paljasti 28.12. julkaisemansa Instagramin Stories-videon ohessa.

Nyt Pikkarainen on tehnyt lopullisen päätöksen muuttonsa suhteen. Hän esittelee Instagram-tilillään uutta asuntoaan, jonne aikoo siirtää tavaransa tulevien viikkojen aikana.

Pikkarainen on julkaissut Instagramiin liudan näyttäviä kuvia modernista ja valoisasta kodistaan, jossa on valkoiset, siistit pinnat sekä suuri parveke.

– Mun tuleva koti. Tää on just sellanen mitä oon hakenut ja toivonut. Kompakti paketti, kaikki uutta, valoisa ja sijainti täydellinen mun arkeen ja tarpeisiin, Pikkarainen hehkuttaa julkaisunsa yhteydessä.

Hyvistä ruoanlaittotaidoistaan tunnettu Pikkarainen iloitsee erityisesti tilavasta keittiöstään.

– Keittiö on nyt hyvän kokoinen. Se kuinka paljon vietän aikaa köökin puolella, niin luonnollisesti tää oli yks tärkee kriteeri. Ja kyllähän toi tiskikonekin ehkä vähän jeesaa, hän toteaa.

– Kylppärissäkin on tällä kertaa tilaa sen verran, et mahtuu ihan jopa kääntymään, eikä suihkussakaan tarvii käydä pöntön päällä.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Myös oma parveke tuottaa Pikkaraiselle runsaasti hyvää mieltä.

– Iso asunnon levyinen lasitettu parveke tuo vähän lisää tilaa kokonaisuuteen ja taloyhtiön tarjoamat yleiset tilat on priimaa.

Ex-kiekkoilija painottaa postauksessaan kodin valtavaa merkitystä elämässä. Hän odottaa innolla tulevaa muuttoaan.

– Koti on oikeesti mulle tärkein paikka ja on niin siistii päästä muuttamaan uuteen.

Muuttaminen ei ole Pikkaraiselle kuitenkaan mikään uusi juttu, sillä kodin vaihtaminen on tullut hänelle tutuksi menneen jääkiekkouran kautta.

– Mul on muuten ollu elämäni aikana 23 kotiosoitetta: Suomessa 14, Ruotsissa 4, Saksassa 2, Valko-Venajällä 1, Kroatiassa 1, Jenkeissä 1. Neliöitä mulla on ollut niissä kaikkea väliltä 350-18,5m2. Ihan vaan tiedoks et on täs tullu nähtyy maailmaa ja aika paljon myös asuntorintamalla, Pikkarainen avaa.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Lue myös:

Lapissa asumisesta haaveillut Hannu Pikkarainen paljastaa suuren elämänmuutoksensa – ”Muutto on ajankohtainen”

Hannu Pikkaraisen rehellinen ulostulo sai TIS-Vilman raivostumaan – ei säästele sanojaa: ”Uhrillasikin on ollut aika vaikeaa”