Suomalaisten suosikkinäyttelijä Minka Kuustonen esittää Hotel Swan Helsinki -ohjelmassa Maria-nimistä henkilöä, josta paljastuu sarjan toisen kauden loppumetreillä täysin uusi puoli seksiklubin tanssijana.

Nyt Kuustonen on jakanut omalle Instagram-tililleen sarjan kuvauksista behind the scenes -materiaalia. Kuustosen postauksissa nähdään, millaista sarjan tankotanssikohtausten kuvaaminen oli.

Tuoreimmalla videollaan Kuustonen tanssii Maria-hahmonsa roolissa rohkea asu päällään korkean tangon ympärillä. Videolla nähtävä tanssi on hyvin vaativa ja edellyttää kovaa kestävyyskuntoa.

Näet videon alta tai täällä.

Kuustonen postasi aikaisemmin myös liudan erilaisia kuvia Hotel Swan Helsingin kulisseista. Julkaisunsa yhteydessä Kuustonen kiittää valmentajiaan ja treenikavereitaan saamastaan tuesta tankotanssin harjoittelussa.

Lisäksi Kuustonen hehkuttaa sitä, kuinka onnelliseksi tanssitreenit ovat hänet tehneet.

– Välillä en ois halunnu mitään muuta tehdäkään ku päästä vaan tanssimaan. Tanssi teki mut onnelliseksi, oli ihanaa huomata miten keho toimi ja taipui kokoajan paremmin, ja mun keskivartalo oli liikkuvampi kuin koskaan, Kuustonen kirjoittaa Instagramissa.

– Suosittelen venyttämään omia rajoja ja testaamaan rohkeasti uusia lajeja, muuten ei voi tietää mikä kaikki on mahdollista, hän kannustaa.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Hotel Swan Helsinki -sarjan uusi kausi katsottavissa C Moressa.

Lue myös:

Minka Kuustonen vietti vapunjälkeistä hemmotteluhetkeä – julkaisi uimapukukuvan: ”Ystävä sanoi, että näytän Tuu-tikilta”

Minka Kuutosten avautuu suhteestaan Salatut elämät -näyttelijään: ”Vanhemmuutemme on hyvin tasavertaista”

Iina Kuustonen julkaisi harvinaisen kuvan lapsuudestaan – poseeraa Minka-siskon kanssa hyvän asian puolesta