Somevaikuttaja Sofia Belórf ottaa Metropolille pitämässä vlogissa osaa suosittuun kuvahaasteeseen. Hän on valinnut sosiaalisesta mediasta kahdeksan kuvaa, joiden tarinat avaa seuraajilleen.

– En ole koskaan aiemmin ottanut osaa Facebookin kuvahaasteisiin, joten teen sen nyt ensimmäistä kertaa vlogissani. Kuvat ovat eri aikajaksoilta elämääni, Sofia kertoo.

Yhdeksi kuvaksi on valikoitunut otos, jossa Sofia poseeraa yhdessä F1-kuski Kimi Räikkösen puolison Minttu Räikkösen ja ex-missien Sara Siepin ja Sabina Särkän kanssa Teflon Brothers -yhtyeen Kärpästen juhlat -musiikkivideolla vuonna 2014.

– Miss Helsinki -kilpailu voiton jälkeen esiinnyin musiikkivideoilla. Se on nykyään vähän last season, sillä ei kukaan enää haaveile musiikkivideoilla esiintymisestä. Se oli kuitenkin silloin iso juttu, Sofia kertoo.

Hän muistelee vlogissaan tapaamistaan Mintun kanssa.

– Minttu ei ollut tuolloin vielä Räikkönen, mutta he seurustelivat Kimin kanssa. Heidän suhteensa oli pieni salaisuus.

– Meillä oli huikea kuvauspäivä ja karonkka. Menimme ensin Henry´s Pub -ravintolaan syömään ja juomaan ja sen jälkeen vielä jatkoille Baarikärpäseen. Meillä oli äärettömän hauskaa. Itse musiikkivideossa tehtävänämme oli bilettää.

Kuva: Sofian kotialbumi

Sofia on katsonut jälkeenpäin musiikkivideon useita kertoja.

– Se on hullua, kun ei muista enää kuvaustilannetta. Videota katsoessa mietin, että olenko joskus ollut kuvaamassa tuota videota.

Katso Sofian uusi vlogi täältä.

Lue myös:

Huijauksen kohteeksi joutunut Sofia Belórf raivon partaalla: ”Joku toope on kirjoittanut sen kirjan!”

Katso video! Sofia Belórfin uudessa kodissa tapahtui ikävä vesivahinko: ”Vettä valui eteiseen asti”

Sofia Belórf kertoo avoimen mielipiteensä Sirpa Selänteen kommentista hänen ja Stefu-rakkaan yhteiskuvaan: “Sellaiset kommentit merkitsevät”