Somevaikuttaja Sofia Belórf julkaisi viime syksynä kumppaninsa, liikemies Stefan Thermanin kanssa suloisen yhteiskuvan, joka keräsi runsaasti ylistystä sosiaalisessa mediassa.

Yksi kuvan kommentoijista oli jääkiekkotähti Teemu Selänteen vaimo Sirpa Selänne, joka kehui paria “söpöksi”.

Nyt Belórf paljastaa Metropolille kuvaamassaan Instagram Live -lähetyksessä, että hänelle Selänteen sanat merkitsivät paljon.

– Onhan hän sellainen, pitkässä liitossa ja kunnioitettavan avioliiton ja ihanan perheen kasvattanut ihminen. Ja upea vaimo ja upea äiti, Belórf hehkuttaa.

– Totta kai sellaiselta naiselta, jota katsoo ylöspäin, niin totta kai sellaiselta kommentit merkitsevät, hän painottaa.

Sen sijaan vihakommenteille Belórf ei suostu uhraamaan ajatustaan, vaan sivuuttaa ne olkia kohauttamalla.

– Negatiiviset kommentit, eivät ne hetkauta juuri mitään. Koska harvemmin siellä on ihminen, jota minä katson ylöspäin. Harvemmin sellainen ihminen minua haukkuu, nainen vakuuttaa.

Belórfin mukaan ihmiset haukkuvat häntä usein keksityn feikkiprofiilin kautta, sillä eivät uskalla tehdä sitä omalla nimellään.

– Tai sitten se (haukkuja) on joku sellainen, jolla on varmasti vain paha olo itsellään, Belórf arvelee.

– Että totta kai, otanhan minä tosissaan hyvät ja huonot kommentit, kun ne tulevat sellaiselta vakavasti otettavalta, kunnioitettavalta ihmiseltä, hän lisää.

Katso koko Metropolin Sofia Belórfin kanssa tekemä Instagram Live -video alta tai täällä.

Lue myös:

Sofia Belórfia on kosiskeltu poseeraamaan alasti Yhdysvaltojen Playboylle – ”Minua ei ole ikinä kiihottanut ajatus”

Diili-tähti Sointu Borg lataa arvostelijoilleen suorat sanat: ”Kyllä aitoudelle ja v*tut lokeroille!”