Kaikkien rakastama juontaja Ellen DeGeneres, 62, on joutunut valtavan kohun keskelle, kun hänestä alkoi levitä karuja väitteitä julkisuuteen. DeGeneresin tähdittämän The Ellen DeGeneres Show -ohjelman tuotannon työntekijät ovat kertoneet kokeneensa esimerkiksi rasismia ja pelottelua työssään.

Nyt poptähti Katy Perry, 35, on kertonut Twitterissä puolustavansa DeGeneresia syytöksiltä. Laulaja painottaa, että hänellä on ainoastaan hyviä kokemuksia DeGeneresin kanssa työskentelystä.

– Tiedän, etten voi puhua muiden kuin omien kokemusteni puolesta, mutta haluan kertoa, että minulla on ollut aina ollut pelkästään positiivisia kokemuksia ajastani Ellenin kanssa ja show’ssa esiintymisestä, Perry kirjoitti twiitissään.

– Uskon, että olemme kaikki todistaneet sitä valoa ja jatkuvaa taistelua yhdenvertaisuuden puolesta, mitä hän on tuonut maailmaan kanaviensa kautta. Lähetän sinulle rakkautta ja halauksia, ystäväni Ellen.

KATY PERRY

@katyperry
1/2 I know I can’t speak for anyone else’s experience besides my own but I want to acknowledge that I have only ever had positive takeaways from my time with Ellen & on the @theellenshow. I think we all have witnessed the light & continual fight for equality that she has brought

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Twiitti on herättänyt runsaasti närkästynyttä keskustelua sosiaalisessa mediassa. Useat Perryn fanit kritisoivat supertähteä siitä, että tämä vähätteli muiden kokemuksia juontajasta.

– Olet rikas ja tunnettu Katy. Sinulla voi olla positiivisia kokemuksia, mutta hänen henkilökuntansa ja kollegansa ovat kertoneet joutuneensa kaltoinkohdelluksi. Et voi mitätöidä heidän kokemuksiaan ja tunteitaan, eräs fani twiittasi.

– Sinulla on positiivisia kokemuksia vain siksi, koska olet yksi maailman suurimmista artisteista Katy. Siksi, latasi toinen.

Moni fani on pyytänyt tähteä poistamaan twiittinsä.

Lue lisää: Kohun keskelle joutunut Ellen DeGeneres valmis lopettamaan ohjelmansa – tuottaja kiistää huhut