Reality-tähti ja yrittäjä Kim Kardashian, 38, järkytti fanejaan ilmoittamalla Instagram-tilillään, että maailmanlaajuisesti suosittu Kardashianin perheestä kertova tosi-tv-sarja, Keeping Up With The Kardashians päättyy ensi vuonna.

Kim julkaisi Instagram-tilillään pitkän kirjoituksen jossa kertoi perheen tekemästä päätöksestä.

– Raskain sydämin olemme tehneet perheemme kanssa päätöksen sanoa hyvästit Keeping Up With The Kardashians -sarjalle. Olemme enemmän kuin kiitollisia kaikille teille, jotka olette seuranneet meitä näiden vuosien ajan.

Kim kiittää julkaisussa myös kaikkia yhteistyökumppaneita sekä erityisesti sarjan tuottajaa Ryan Seacrestiä ja muistelee kiitollisuudella kuluneita vuosia ja niiden vaikutusta perheeseensä.

– Ilman Keeping Up With the Kardashian -sarjaa en olisi elämässäni tässä tilanteessa. Olen todella kiitollinen kaikille, jotka ovat katsoneet ja tukeneet perhettäni näiden 14 uskomattoman vuoden ajan. Tämä sarja teki meistä sen mitä olemme tänään ja tulen aina olemaan kiitollisuudenvelassa niille, jotka olivat mukana muokkaamassa uraamme ja muuttamassa elämäämme ikuisiksi ajoiksi, Kim kirjoittaa.

Uutisesta järkyttyneet fanit ovat kommentoineet Kimin päivitystä ja se on kerännyt jo lähes viisi miljoonaa tykkäystä.

– Yhden aikakauden loppu.

– Niin surullista!

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Keeping Up With The Kardashians -sarja on pyörinyt vuodesta 2007 ja sitä on kuvattu yhteensä 20 kautta. Viimeiseksi jäävä kausi esitetään Yhdysvalloissa ensi vuonna.