Urheilutoimittaja Kaj Kunnas kertoo tänään tiistaina (27.10) julkaistussa uutuuskirjassa Kohtaaminen II (Mistake Media) saaneensa vakavan sairauskohtauksen toukokuussa.

Tämä vuosi ei ole säästänyt myöskään minua. Toukokuussa kauhistuin, kun eräänä aamuna vasen suupieleni ja silmäluomeni roikkuivat. Ehdin jo pelätä: iskikö taas aivoinfarkti? Makasin viisi päivää Lohjan sairaalassa, Kaj Kunnas kertoo uutuuskirjassa.

Lukuisten testien jälkeen kävi ilmi, että minulla oli vyöruusun aiheuttama hermotulehdus aivokalvoissa. Tulehdus oli ehtiä näköhermooni asti.

Kaj Kunnauksen ja toimittaja Paavo Nurmen teos Kohtaaminen II on puhutteleva ja monipuolinen jatkumo vuonna 2017 ilmestyneelle, lämpimän vastaanoton saaneelle Kunnaksen esikoiskirjalle. Haastattelukirja sisältää syvällisiä keskusteluja Kunnaksen ja hänelle merkityksellisten, suurten suomalaisten kanssa.

Kaj haluaa omistaa teoksen tammikuussa 2020 menehtyneelle Eva-äidilleen.

Hän oli ennakkoluuloton ja määrätietoinen, empaattinen oman tiensä kulkija. Hän oli minulle sekä esimerkki että esikuva ja haluaisinkin omistaa Kohtaaminen II -kirjan äidilleni.

 

Lue myös:

Tosi-tv-tähti Henna Kalinaisella todettiin vakava raskausajan sairaus: ”Lääkitys ei ole valitettavasti tehonnut”

Seiska: Mielenterveysongelmien kanssa kamppaileva Sanna Kiiski ollut jo kaksi vuotta sairauslomalla: ”Pohdin itsemurhaa”