Tosi-tv-tähti Henna Kalinaisella todettiin vakava raskausajan sairaus: ”Lääkitys ei ole valitettavasti tehonnut”

Esikoista odottava tosi-tv-tähti Henna Kalinainen avautuu Metropolille pitämässä blogissaan raskausajastaan. Lapsen laskettu aika on joulukuussa.

Marraskuussa on raskauden 8 kuukausi. Raskausviikko 32. Vasta nyt tällä viikolla olen tuntenut vauvan potkuja tai liikkeitä oikeasti selvästi. Olen ollut tuhat kertaa huolissani, että onko siellä ketään. Vauvan liikkeistä nimittäin aletaan puhua jo paljon aiemmin ja moni tuntee niitä selkeästi jo ainakin kuukausi ennen minua.

Minulla on edessä istukka ja se osaltaan ehkä vaikuttaa asiaan ja pehmentää liikkeitä. Vauva painaa nyt n. 1,6kg, Meidän vauvan painoarvio on syntymään 3,5kg, jos kasvutahti pysyisi samana kuin tähän astisissa tutkimuksissa.

Henna on joutunut tarkkailemaan ruokavaliotaan koko raskauden ajan, sillä hänen on todettu sairastavan raskausajan diabetesta.

Ainut pieni murhe tässä on ollut raskausdiabetes, sillä verensokeriarvot ovat paukkuneet tosi ylhäällä ja mun paastoarvo on joka kerta kaikesta huolimatta ihan pilvissä. 

Nyt minulla on lääkitys, mutta en ole senkään valitettavasti huomannut tehoavan ainakaan vielä vaikka olen parhaani syömistenkin suhteen yrittänyt ja minulle joudutaan ehkä aloittamaan insuliini.

Hän kertoo kokeneensa raskausajan hetkittäin jopa tylsänä, joka saattaa johtua siitä, että hänellä oli tulevan suhteen paljon odotuksia. Hänen painonsa on noussut raskausaikana vain 3 kiloa.

Minä olen siis nyt jo 7 kuukautta elänyt täysin normaalisti niinkuin mitään ei olisi tapahtunut. Olen odottanut, että koska tämä alkaa. Olen myös kuullut satoja raskaus- ja synnytystarinoita ja ne kuulostavat niin ihmeellisiltä, että olen miettinyt että mikä minua vaivaa.

Tuoreessa blogissa Henna paljastaa muun muassa raskaushimonsa. Lue blogi täältä.

Lue myös:

Hurjasti laihtunut Henna Kalinainen esittelee uudistuneen ruokavalionsa – katso!

Hurjasti laihtunut Henna Kalinainen esittelee huikeaa muodonmuutosta – katso tuoreet alusvaatekuvat!


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.