Suurin pudottaja -kilpailun voittanut drag-artisti ja meikkitaiteilija Aarni Mikkola vetäytyi täysin julkisuudesta, kun tammikuussa 2022 selvisi, että hänet oli tuomittu vuonna 2016 lievästä eläinsuojelurikoksesta.

Mikkola oli jättänyt vuonna 2015 Bella-kissansa yksin viikkojen ajaksi Lahdessa sijaitsevaan asuntoonsa. Mikkola tuomittiin maksamaan 25 päiväsakkoa eli hänen silloisilla tuloillaan 350 euroa.

TAUSTAA: Aarni Mikkola tuomittiin rikoksesta – pyytää nyt tekojaan anteeksi somessa: ”Kärsin mielenterveysongelmista”

Nyt Aarni on tehnyt paluun sosiaaliseen mediaan yli vuoden tauon jälkeen. Hän pyytää vielä kerran anteeksi rikostaan.

– Siitä on kulunu reilu vuoden päivät, kun teille viimeksi tänne kirjoitin. Lupasin itselleni, että palaan tänne someen ja julkisesti esille vasta sitten, kun tunnen olevani valmis ja se vei paljon kauemmin aikaa mitä ajattelinkaan, Aarni kirjoittaa.

– Haluan vielä kerran pyytää julkisesti anteeksi – toivoen, että uskotte sen tulevan sydämeni pohjasta, hän jatkaa.

Hän kertoo, että on keskustellut tapahtuneesta ammattiauttajan kanssa.

– Oon kokenut äärettömän tärkeäksi sen, että olen käynyt läpi menneet tapahtumat syväluontoisesti ammattilaisen kanssa, jotta olen voinut aidosti kohdata tekemäni virheeni, ymmärtää ja käsitellä niihin johtaneita syitä sekä oppia niistä. Eteenpäin jatkaminen vastuun kantavana ihmisenä on vaatinut useita pitkiä ja vaikeita keskusteluja. Olen repinyt haavat auki ja selvittänyt, kuinka niiden kanssa jatkaa elämässä eteenpäin, hän kirjoittaa.

– Työskentely itseni kanssa jatkuu edelleen, ja samalla odotan kevään tuomaa muutosta talven jälkeen.
Mulle kevät on aina merkinnyt kuin jonkin uuden alkua, josta samalla huokuu energiaa sekä valoa, Aarni lopettaa päivityksensä.

Lue myös:

Rinneonnettomuuteen joutunut Aarni Mikkola loukkasi taas itsensä: ”Nyt kävi se, mitä olen pelännyt”

Selviytyjät-tähti Aarni Mikkolan suurin unelma otti takapakkia – avautuu ikävästä tilanteesta: ”Tämä on täyttä pa**aa”