Konsta Hietasen kaunis Aami-vaimo paljastaa parin pitkän suhteen salaisuuden!

Laulaja ja näyttelijä Konsta Hietanen, 36, vei voiton suositussa Tähdet, tähdet -ohjelmassa. Kotona miestä kannustivat Vaimo Aami, 33, sekä perheen viisi lasta.

Parin suhde on saanut viime aikoina enemmän huomiota ja moni on ihmetellyt, kuinka he ovat saaneet kipinän säilymään suurperheen arjen keskellä. Näihin ihmettelyihin Aami vastaa suositussa Tohinatalo-blogissaan.

Aamille parisuhde on ennenkaikkea tahtotila, jossa on myös tahdottava rakastaa ja panostaa yhteiseen elämään. Erityisesti hän korostaa keskustelun merkitystä. Aami ja Konsta ovat olleet yhdessä jo 20 vuotta ja edelleen pari keskustelee asioista aivan kuin suhteen alkuaikoina.

– Keskustelut ovat vain meitä kahta varten. Meillä ei ole salaisuuksia tai noloja juttuja, vaan kaikki auotaan pohjamutia myöten. Asioista ei tarvitse olla samaa mieltä, vaan pitää oppia kuuntelemaan ja arvostamaan myös toisen mielipiteitä, Aami kertoo blogissa.

Pari tottunut melko tiiviiseen yhdessäoloon ja tätä yhteistä aikaa tulisi Aamin mukaan myös osata arvostaa.

– Kaipaamme toisiamme jo yhden erossa vietetyn päivän jälkeen. Meillä parisuhdeaika on todella tärkeää ja menee jopa nukkumisen edelle.

Vaikka pari onkin hitsautunut vuosien saatossa tiiviisti yhteen, he ovat edelleen yksilöitä, mutta yhdessä.

– Kun meidän yhteinen taival alkoi, ei enää ollut muotoa MINÄ, vaan oli aina ME. Lähes jokainen teko vaikuttaa myös puolisoon. Yhteispeli onkin tärkeintä yhteisessä elämässä, Aami korostaa.

(Juttu jatkuu kuvan jälkeen.)

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Aamin mukaan parisuhdetta ei tule pitää itsestäänselvyytenä, eikä koskaan saisi unohtaa toisen hemmottelua ja hellimistä.

– Pusu siellä, hali täällä piristää päivää kovasti. Hellyyden osoitukset ja hassuttelut lasten nähden ovat myös arvokkaita. Ne tekevät hyvää koko perheen ilmapiirille. Toisen huomioiminen ja hemmottelu osoittaa aina arvostusta ja ihailua.

– On tärkeää myös muistaa sanoa ääneen puolisolle, kuinka arvostaa häntä. Hänen työntekoa, panostusta parisuhteeseen ja perheeseen.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Lue myös:

Johanna Tukiainen rakastaa äitiyttä – julkaisi suloisen kuvan isästä ja vauvasta!

Laulaja Nina Tapion pitkä avioliitto päättymässä eroon – rakkaustarina sai alkunsa laulukilpailun harjoituksissa!


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.