Laulaja Krista Siegdrids, 35, on julkaissut Instagram-tilillään videon Naistenklinikalta. Hän kertoo julkaisunsa ohessa käyneensä normaalissa synnytyksen jälkeisessä tarkastuksessa, jonka aikana huomattiin, että istukasta oli edelleen pala jäljellä.

– Tämä viikko on ollut hieman dramaattinen, Krista kirjoittaa seuraajilleen.

– Kävin normaalissa synnytyksen jälkeisessä tarkastuksessa, jossa huomattiin, että istukasta oli vielä pala jäljellä. Se voi olla vaarallista, mikäli se tulehtuu, joten jouduin leikkaukseen, jossa se poistettiin, hän kertoo.

Jos upotus ei näy, voit katsoa videon myös täältä.

Krista toteaa olevansa kiitollinen, että leikkaus tapahtui Suomessa, sillä hän tiesi olevansa hyvissä käsissä. Hän kertoo päässeensä leikkaukseen myös nopeasti.

– Onneksi kaikki meni hyvin ja voin hyvin. Nyt toivon vain, että toivun nopeasti, hän kirjoittaa.

– Haluan kiittää kaikki mahtavat lääkärit ja hoitajat Naistenklinikalla! Mulla oli tosi turvallinen ja hyvä fiilis koko ajan! Arvostan teidän työtä ja ammattitaitoa suuresti, Krista kiittelee päivityksensä lopuksi.

Krista ja hänen hollantilainen Rutger-puolisonsa saivat tyttövauvan viime marraskuussa. Perhe lensi tammikuussa Amsterdamista Suomeen.

Jos kuva ei näy selaimellasi, näet julkaisun myös täältä.

Mikäli upotus ei näy, katso kuva täältä.

Lue myös:

IS: Krista Siegfrids matkusti perheensä kanssa Suomeen – vihjaili tulevasta roolistaan Euroviisuissa: ”Jos kaikki menee hyvin…”

Krista Siegfrids julkaisi suloisen videon Lizzy-vauvastaan – ”Vauvakuplassa kaikki hyvin”

Krista Siegfrids muistelee Masked Singer -kauden kohokohtaansa: ”Lizzy potki mahassani kuin hullu”