Helena Koivu saapui Suomeen tapaamaan lapsiaan. Helena on toistaiseksi viihtynyt Helsingissä, eikä hän ole tiedettävästi vieraillut vielä Turussa.

Helena koivu jakaa Instagramissaan runsaasti ajatuksia ja sitaatteja, jotka koskettavat hänen elämäänsä. Tällä kertaa Mikko Koivun ex-vaimo jakoi kirjoituksen, jonka voisi tulkita eräänlaiseksi kuittaukseksi. Mikko on nimittäin viihtynyt tiiviisti yhdessä uuden rakkaansa Natalie Dillonin kanssa ja Helena on sen sijaan ollut jo pidemmän aikaa sinkkuna.

Kirjoituksessa puhuttiin korkeammasta älykkyysosamäärästä.

– Tiesitkö, että korkeamman älykkyysosamäärän omaavat ihmiset tuppaavat pysymään sinkkuina paljon pidempään. Koska he ovat mielummin yksinään kuin väärän ihmisen kanssa, Helenan jakamassa tarinassa luki.

Helena Koivun lahjoituskampanja sai kritiikkiä: ”On niin itsekästä kuten sinulta sanoa, että…”

Helenan hyvä ystävä Justine Rubinger perusti GiveSendGo -nimiselle nettisivustolle rahankeräyksen Helenan taloudellisen tilanteen helpottamiseksi.

Mikko ja Helena Koivun erokiista on ollut päällä jo pitkään ja tällä hetkellä Helena on ajautunut varattomaksi. Helenan ystävät päättivät kuitenkin auttaa perustamalla varainkeruukampanjan, johon ihmiset voivat lahjoittaa rahaa oman mielensä mukaan.

Helena Koivun varainkeruukampanja – lahjoitukset loppuivat kuin seinään