Kardashian klaanin kuopus lomailee parhaillaan huikeissa maisemissa Utahin aavikolla.

Kylie Jenner, 22, julkaisi kuvia lomaltaan Utahin jylhistä maisemista. Kuvista päätellen kohteena on julkkisten suosima Amangiri Resort, joka on viiden tähden hotelli ja spa-kohde.

Amangiri Resortin sivuilla paikkaa luonnehditaan idylliseksi piilopaikaksi Utahin upeassa aavikkomaisemassa. Sitä ympäröivät Pohjois-Amerikan henkeäsalpaavimmat maisemat.

Viiden tähden luksuskohde kunnioittaa Navajo-intiaanien perinteitä ja yhdistää niitä kokonaisvaltaisiin hyvinvointipalveluihinsa.

Mikään tyhjätaskujen paikka Amangiri ei ole, sillä yhdestä yöstä aamiaisineen saa pulittaa useamman tuhatlappusen. Kyliella ei tunnetusti ole pikkurahan puutetta, joten ihmekös tuo jos lomapaikaksi valikoitui juuri Amangiri.

– Rakastan olla täällä, Kylie kirjoittaa uusimman lomakuvansa yhteydessä.

Jos kuvat eivät näy, voit katsoa ne täältä.

Jos kuvat eivät näy, voit katsoa ne täältä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Kylie Jenner tuli tunnetuksi vain 10-vuotiaaana Kardashianit tosi-tv-ohjelmasta. Myöhemmin hän sai laajan seuraajakunnan sosiaalisessa mediassa ja varsinkin Instagramissa.

Marraskuussa 2015 hän alkoi myydä omalla brändillään huulipunaa. Kauneustuotteita alettiin myydä sittemmin nimellä Kylie Cosmetics, jonka on kerrottu tuottaneen Kylielle 630 miljoonan dollarin omaisuuden parissa vuodessa. Tätä nykyä Kylien Instagram-tiliä seuraa jo 183 miljoonaa ihmistä.