Lady Gaga on New Yorkissa sijaitsevan Joanne Trattorian osaomistajana, jonka sulkemisen jälkeen laulajan isä perusti varojenkeruukampanjan pyytäen 50 000 dollaria palkkojen maksuun.

Koronaepidemia on vaikuttanut moneen New Yorkin ravintolaan, kuten Lady Gagan, 34, ja hänen isänsä Joe Germanottan, 64, Joanne Trattoria -ravintolaan, jonka ovet suljettiin maaliskuussa.

Joe Germanotta perusti varojenkeruukampanjan, jonka tavoitteena oli kerätä 50 000 dollaria. Sivusto suljettiin kuitenkin nopeasti ihmisten raivoisan reaktion nojalla.

— Mahtavat työntekijämme tekevät töitä tuntipalkalla ja elävät palkasta palkkaan. Koska ovemme ovat suljettuina odotettua pidempään, henkilökuntamme tarvitsee rahoitusta päivittäisten tarpeiden ja terveyden ylläpitämiseen — puhumattakaan vuokrista ja muista toistuvista laskuista, sittemmin suljettu sivusto totesi.

Noin 300 miljoonan omaisuuden omaava Lady Gaga ei ole kommentoinut tapausta julkisuudessa, mutta yleisön reaktio avunhuutoon oli myrskyisä.

Miksi et pyydä rikkaalta tyttäreltäsi apua henkilökunnan palkkojen maksuun? Sanonpahan vaan. Me muut olemme samassa jamassa tytöntekijöidesi kanssa.

Jos et näe twiittiä, voit lukea sen täällä.

Lady Gaga on 300 miljoonan arvoinen osaomistaja ravintolassa, työntekijöiden kuuluisi saada täydet palkat sisältäen menetetyt tipit. Joe Germanotta, olet yksi ahne p*skiainen.

Twiitin voi lukea myös täällä.